Sinan Gümüş

Bugün oynayan iki kanadı toplasan senin bir billurun etmez. Sakatlanma sakın bir daha.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Büyük potansiyeli var ama hemen göklere çıkarmamak lazım. Bunun acısını çok çektik çünkü geçmişte. Eğer profesyonel şekilde devam eder ve kendini bozmazsa çok iyi bir oyuncu kazanmış olacağız.

Büyük potansiyeli var ama hemen göklere çıkarmamak lazım. Bunun acısını çok çektik çünkü geçmişte. Eğer profesyonel şekilde devam eder ve kendini bozmazsa çok iyi bir oyuncu kazanmış olacağız.

Doğru da son yıllarda bu kadar İSTİKRARLI yetenek arda dışında göremedik. Bruma telles carole falan kıyaslanamaz bile.

Sakatlanmasaydı çok maçlar kazandırabilirdi. Umarım bundan sonra sakatlık yaşamaz ve her maçta izleriz yıldız adayımızı.

Sinan Gümüş: "Uzun süre sonra oynadığım için çok mutluyum. Üç ay sahalara çıkamadım, bu önemli maçta finale yükseldik. Çok güzeldi."

Sinan Gümüş: "Sahadaki ekibe teşekkür etmek istiyorum. Benim açımdan çok iyi geçti. Tabi golde olsa çok iyi olurdu."
Sinan Gümüş: "Taraftarın bana gösterdiği sevgiyi unutmayacağım. Bu destek beni daha da öne atıyor."
Sinan Gümüş: "Bu hafta derbi maçı var, taraftar aynı desteği verirse inşallah kazanacağız."

11 başlasın derbiye.
Sabriye yasinle olmaz bu iş.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Keşke sakatlanmasaydın ya, Euro için de şansın olurdu. 2008 deki Arda gibi sürpriz yapabilirdi turnuvada.

Kanatlarda Olcay,Yasin gibi davarları götüreceğine Terim aslında Sinanı rahatça alabilir kadroya.

Derbide mutlaka ilk 11 başlamalı, kanatta Sabri veya Olcanı görmek istemiyorum ben.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:
Son vuruş açısından sınıfta kalsada, dribbling ve oyun zekası üst seviyede ki uzun zaman sonra -yasinger ve olcandan sonra- göze hoş gelen bi seyir zevki yaşattı.
gözü kapalı bu takımın şuanki haliyle ilk 11 oyuncusu

Kanat dedigin böyle olacak iste..

Bir de Yasin ve Olcan'a bakin, 100 top versen bir pozisyon yaratamazlar, sürekli top kaybi.

Aslan parçası bee. 20 dakkada gözümüzün pasını sildi. İnşallah böyle devam eder. Sinan, Denayer, Koray, Linnes .... gelecek bunlarda. Umut, Hamit, Sabri, Semih, Tarık ... gidişiniz olsun da dönüşünüz olmasın inşallah.

Sinan Gümüşşş adam 20 dakikada beni benden aldı.Sabri umut donk olcan gibi odunları izledikten sonra beyin error verdi.Bir an sahayı yeter lan nedir sizin bu kazmalığınız diyip ronaldo bastı sandım. :)

Kupa finalinde 90 dakika oynayacak duzeye gelmeli.Sezonun en onemli maci o.

Çok büyüttünüz ya, izledim bende maçı abartmayın artık..

(nazar olmasın beyler ) :D

O son dakikalardaki hızlı çıkışını daha çok görmek isteriz

Finalde kapaklari takar inş

Hamza yetersiz buluyordu bu cocugu, bu yüzden koskoca 1 senesi kayboldu cocugun.

Geri
Üst Alt