Sinan Gümüş

Sakatlıktan dönmeyi düşünüyor musun delioğlan

a3O62R.gif

ne yapiyorsun olm sen??? Bu nasil comeback lan. Bünye alisik degil bunlara yavas ol

Hafta sonu Besiktas karsisinda muhakkak kadroda olmasi lazim.

Sinan Gumus degil Altin mubarek Altin.

Çok ama çok özledik be abi.

Yasin ve Olcanı gördüktem sonra Robben gibi geliyor gözümüze.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Maşallah

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bıktım artık durağan oyunculardan, bütün takımın hareketli oyunculardan oluşmasını istiyorum. Maalesef buna Sneijder de dahil ama Sneijder zekasıyla ve yeteneğiyle bu açığını kapatabilecek bir oyuncu. Sneijder dışında kadro böyle oyunculardan oluşsa da keyifli futbol izlesek.

tapatalk

Sabri 70 dakika boyunca felc ettigi kanada, ilac gibi geldi. Ilk yari sahada olsaydi, diger kanatta Yasin´in de deparlari ile actigi alanlari kullanip, bir iki gol sallardi. Muhtemelen 4-5 atardik bu macta. Ileride kosan, deplase olan adam olunca, Selcuk, Emre, olmasa da bu macta Sneijder´de pas yeteneklerini ortaya koyabiliyorlar.

Aslan'ım benim be.. Aman tekrar sakatlanayım deme :)

Yasin ve Olcan'dan sonra Robben etkisi yarattı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sabri 70 dakika boyunca felc ettigi kanada, ilac gibi geldi. Ilk yari sahada olsaydi, diger kanatta Yasin´in de deparlari ile actigi alanlari kullanip, bir iki gol sallardi. Muhtemelen 4-5 atardik bu macta. Ileride kosan, deplase olan adam olunca, Selcuk, Emre, olmasa da bu macta Sneijder´de pas yeteneklerini ortaya koyabiliyorlar.

Birlo´yu ekleyeyim. Paso ücgün tusu ile oynuyor zaten, ama kosan adam yok. Saktliktan önce yine Sinan´i iyi buldugu oluyordu hep.

Sakatlanmasaydı lig sıralamasında yerimiz çok farklı olabilirdi. Şimdi acilen önümüzdeki sezonun planlaması yapılmalı ve Sinan Gümüş bu çekirdek kadroya dahil edilmelidir. Zira bu çocuk gerçekten çok yetenekli. Bu kadarı tesadüf olamaz.

Muazzam bir yetenek. Sakatlanması bizim açımızdan büyük talihsizlik oldu. Oyun zekası çok yüksek.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt