Sinan Gümüş

Harbi öyle mi?

Benim arkadaşta aynısını demişti. Hem kaliteli hemde porsiyon olarak baya dolduruyorlarmış. Türkiye'ye gittiğimiz zaman 2-3 parça döner ve geri kalanını salata , turlu falan dolduruyorlar. Ekmek arası döner mi salata mı yiyorsun belli değil.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Şöyle yol köşelerinde satan kekolardan alırsa tabi beğenmez gitsin doğru düzgün restaurantta yesin.

Turkiyenin lesh donerini napayim la
Almanyada donerin krali var
Turkiyedekiler cok kalitesiz

~tap
Genelikle öyle de Türkiye'de dönerin kralına da yiğe bilirsin. İzmir Karşıyaka da iskender yemiştim ki şimdiye kadar hiç bir yerde o lezzeti tatmadım. Ortam ve memleketin havasıda etkenlerden birisi olmuştur tabiki

Şöyle yol köşelerinde satan kekolardan alırsa tabi beğenmez gitsin doğru düzgün restaurantta yesin.

Aynen öyle. Hatta o arkadaşla bu konu hakkında hemfikir değildik. Almanya'yı bilemem ama Türkiye'de Saafi döner falan baya baya çok güzel. Bay Döner'de çok güzel

Dediğin gibi gittiğin yere bağlı.

yav Sabri nin konusunda devam edin en azindan

Türkiye'deki Döner daha kaliteli. Almanya'da herkes aci, kokteyl ve o türlü soslara alistigi icin daha lezzetli geliyor. Ama et bakimindan Almanya'daki cogu Döner Türkiye'deki Döner'in yanina yaklasamaz. Eger iki Döneri sade yerseniz aradaki kalite farkini anlarsiniz. Yada Iskender yiyin o zaman yine et'deki kaliteyi anlarsiniz. Soslar oldugu icin coguna öyle geliyor bence.

Ulan baklavayı, fındık, fıstığı çalan yunanlılar gibisiniz. Kimden neyi çalıyorsunuz breee cahil-ül cühelalar.:D

L32o0J.jpg

7vY8pm.jpg

bak bunu bilmiyodum. dolu böle almancılar, sorsan herkesten daha Türk ama askerlik desen vergi desen çalış desen ortalıkta göremezsin; para desen, eğlence desen,kız desen dibinde biter.

zaten guemues alman takımından haber bekliyodu ipleyen olmayınca işler değişti

Evet haklısın ben Almanya'da yaşayan biri olarak çalışmıyorum.

Ailemin rızkını dilenerek kazanıyor dilenerek fazla bişey kazanamazsam hırsızlık yapıyorum.

Senin gibi dünyadan bir haber insanlarında bu yazdıkları çok hoşuma gidiyor

O kadar hoşuma gidiyor ki bu yazıları tuvalet kağıdı olarak bastırıyorum

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Harbi öyle mi?

Benim arkadaşta aynısını demişti. Hem kaliteli hemde porsiyon olarak baya dolduruyorlarmış. Türkiye'ye gittiğimiz zaman 2-3 parça döner ve geri kalanını salata , turlu falan dolduruyorlar. Ekmek arası döner mi salata mı yiyorsun belli değil.

aynen öyle renkdash. hele kücük sehirlerdeki dönerciler mükemmel. icine o kadar et koyuyolar ki ekmegi kapatip yiyemiyosun, önce catalla biraz yemelisin ki agzin kavussun.

kebap falan türkiyede daha güzel olabilir, ki benim tecrübeme göre öyle degil ama belki dogru yerlerde yememisimdir. ama döner olarak ordakiyle burdaki kiyaslanamaz bile, grama göre satiyolar bide cogu yerde orda :D en pahali yerdede yedim yinede cok kötü buraya göre. Almanyada zaten en cok tüketilen fast food Dönermis

Türkiye'deki Döner daha kaliteli. Almanya'da herkes aci, kokteyl ve o türlü soslara alistigi icin daha lezzetli geliyor. Ama et bakimindan Almanya'daki cogu Döner Türkiye'deki Döner'in yanina yaklasamaz. Eger iki Döneri sade yerseniz aradaki kalite farkini anlarsiniz. Yada Iskender yiyin o zaman yine et'deki kaliteyi anlarsiniz. Soslar oldugu icin coguna öyle geliyor bence.
forumda gördügüm en sacma post kusura bakma :d

senin gibi adamın bu sitede mod olması site yönetiminin ayıbıdır ...
üsluba biçimsizliğe bakar mısın ? biraz zorlasan ağzından köpürükler çıkararak küfretmeye başlayacak.
üye adam ile mod bir değildir. sende esamesi yok .

ne anlatiyon maho

Fatih Doğan: "Sinan Gümüş evraklarını hazırlıyor. Fatih Terim'in de çalışmaları var. Sinan çağırabilir. Bunun müjdesini verelim." (A Spor)

Hadi bakalım inşallah dogrudur.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

katolik bjklı fatih doğan çıkmış sinan gümüş haberi veriyor işe bak be

Fatih Doğan: "Sinan Gümüş evraklarını hazırlıyor. Fatih Terim'in de çalışmaları var. Sinan çağırabilir. Bunun müjdesini verelim." (A Spor)

Bu adamda Alman pasaportu yok mu? Ne evrak hazırlaması? Yalanını sileyim Fatih Doğan.

Geri
Üst Alt