- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
Turkiyenin lesh donerini napayim la
Almanyada donerin krali var
Turkiyedekiler cok kalitesiz
~tap
guzel espri renktas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
~tap
~tap
Şöyle yol köşelerinde satan kekolardan alırsa tabi beğenmez gitsin doğru düzgün restaurantta yesin.Harbi öyle mi?
Benim arkadaşta aynısını demişti. Hem kaliteli hemde porsiyon olarak baya dolduruyorlarmış. Türkiye'ye gittiğimiz zaman 2-3 parça döner ve geri kalanını salata , turlu falan dolduruyorlar. Ekmek arası döner mi salata mı yiyorsun belli değil.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Genelikle öyle de Türkiye'de dönerin kralına da yiğe bilirsin. İzmir Karşıyaka da iskender yemiştim ki şimdiye kadar hiç bir yerde o lezzeti tatmadım. Ortam ve memleketin havasıda etkenlerden birisi olmuştur tabikiTurkiyenin lesh donerini napayim la
~tap
Şöyle yol köşelerinde satan kekolardan alırsa tabi beğenmez gitsin doğru düzgün restaurantta yesin.
bak bunu bilmiyodum. dolu böle almancılar, sorsan herkesten daha Türk ama askerlik desen vergi desen çalış desen ortalıkta göremezsin; para desen, eğlence desen,kız desen dibinde biter.
zaten guemues alman takımından haber bekliyodu ipleyen olmayınca işler değişti
aynen öyle renkdash. hele kücük sehirlerdeki dönerciler mükemmel. icine o kadar et koyuyolar ki ekmegi kapatip yiyemiyosun, önce catalla biraz yemelisin ki agzin kavussun.Harbi öyle mi?
Benim arkadaşta aynısını demişti. Hem kaliteli hemde porsiyon olarak baya dolduruyorlarmış. Türkiye'ye gittiğimiz zaman 2-3 parça döner ve geri kalanını salata , turlu falan dolduruyorlar. Ekmek arası döner mi salata mı yiyorsun belli değil.
forumda gördügüm en sacma post kusura bakma :dTürkiye'deki Döner daha kaliteli. Almanya'da herkes aci, kokteyl ve o türlü soslara alistigi icin daha lezzetli geliyor. Ama et bakimindan Almanya'daki cogu Döner Türkiye'deki Döner'in yanina yaklasamaz. Eger iki Döneri sade yerseniz aradaki kalite farkini anlarsiniz. Yada Iskender yiyin o zaman yine et'deki kaliteyi anlarsiniz. Soslar oldugu icin coguna öyle geliyor bence.
kes lan bjkli
senin gibi adamın bu sitede mod olması site yönetiminin ayıbıdır ...
üsluba biçimsizliğe bakar mısın ? biraz zorlasan ağzından köpürükler çıkararak küfretmeye başlayacak.
üye adam ile mod bir değildir. sende esamesi yok .
Fatih Doğan: "Sinan Gümüş evraklarını hazırlıyor. Fatih Terim'in de çalışmaları var. Sinan çağırabilir. Bunun müjdesini verelim." (A Spor)
Evraktan kasıt türk milliye geçmek için belgeler sanırım yüefaya fifaya gönderilcek şeylerBu adamda Alman pasaportu yok mu? Ne evrak hazırlaması? Yalanını sileyim Fatih Doğan.