Sinan Gümüş

Artık Yasin değil, Podolski de dönüyor. Bruma, Yasin, Podolski gibi çok iyi ve formda adamların olduğu listeyi geride bırakmak zorunda. Çok çalışması lazım.

en azından bruma-podolski-sinan arasında kimlerin banko oynayacağı belli oldu... sinan son 2 maç çok az süre alsa da süre aldığı diğer maçlarda yetersiz göründü yasin gerzeğine bile formayı kaptırıyorsan oturup düşüneceksin

Saçları boyattığı gün, umudu kestim kendisinden. Daha şimdiden saçını bacağını boyatan, tez elden havaya giren adamdan bir halt olmaz. Kendini bir şey zannetti iki günde.

Hala bir umut var kendisinden

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Josue yerine Sinan girmeli oyuna. Josue'yi orta sahada kullanalim.

Senin tarzini kabul etmeyip sana sen o şapkayi ters takip yandan fotograf cektirdigin için kendini bir halt saniyorsun deseler dogru bulurmusun?

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Diyorlar zaten arada. Tepki vermiyorum kardeşim.

Benim kastettiğim, biraz popüler olunca havalara girmiş olması. Yoksa a2 takımı ile maçlara çıkarken de aynı tarza, aynı hareketlere sahip olsa sözüm olmazdı. Etrafındaki ilgi artınca saçları boyatması beni rahatsız eden.

Bana gelecek olursak, ben zaten kendi halimde bir adamım. Artistlik yapmak gibi bir iddiam olamaz.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Saçı başı önemli değil de rakip atak yaparken geriye sanki 'lutfen' koşar gibi yapması kabul edilemez...

Diyorlar zaten arada. Tepki vermiyorum kardeşim.

Benim kastettiğim, biraz popüler olunca havalara girmiş olması. Yoksa a2 takımı ile maçlara çıkarken de aynı tarza, aynı hareketlere sahip olsa sözüm olmazdı. Etrafındaki ilgi artınca saçları boyatması beni rahatsız eden.

Bana gelecek olursak, ben zaten kendi halimde bir adamım. Artistlik yapmak gibi bir iddiam olamaz.

Diyenlere karsilik vermiyorsan dogru yapiyorsun. Sonuçta senin tarzin, baskalarina göre imaj yapacak degilsin.

Sinan ayni sekilde bu zamana o stili uygun görmüs olabilir ve ben mesela çok yakistigini düsünüyorum.

Ama sirf bu yüzden karakterine kadar sorgulamak dogru olmaz cünkü bugüne kadar o yönden acik vermedi, saygisizlik yapmadi.

Diyenlere karsilik vermiyorsan dogru yapiyorsun. Sonuçta senin tarzin, baskalarina göre imaj yapacak degilsin.

Sinan ayni sekilde bu zamana o stili uygun görmüs olabilir ve ben mesela çok yakistigini düsünüyorum.

Ama sirf bu yüzden karakterine kadar sorgulamak dogru olmaz cünkü bugüne kadar o yönden acik vermedi, saygisizlik yapmadi.

Bak yakışmaksa mesele, gayet yakıştı adama. Yakışıklı adam zaten Sinan. Ama bir anda saç baş boyatması ve buna paralel, performansının ciddi oranda düşmesi beni bir taraftar olarak rahatsız etti. Üstelik Sinan'ın yükselişinden büyük keyif alan birisiydim.

Ve dikkat ettiysen, iki üç maç yedek kalınca saçlar da normale döndü tekrardan. Demek ki kendi çevresinden de eleştiri almış bu konuda.

saçını 3e vurdurmuş.
iyi forumlar

Bak yakışmaksa mesele, gayet yakıştı adama. Yakışıklı adam zaten Sinan. Ama bir anda saç baş boyatması ve buna paralel, performansının ciddi oranda düşmesi beni bir taraftar olarak rahatsız etti. Üstelik Sinan'ın yükselişinden büyük keyif alan birisiydim.

Ve dikkat ettiysen, iki üç maç yedek kalınca saçlar da normale döndü tekrardan. Demek ki kendi çevresinden de eleştiri almış bu konuda.

Kendi cevresinden tepki aldigini bende düsünüyorum. Ama bu bizim tolere edemedigimiz aci gercegi gösterir.

O sac stili bu zamanlar moda oldu Ramsey ile birlikte. Begenip kendine uygun görmüstür. Performansi ondan düstü diyemem, Sinan zaten genelde inişli cikişli performans sergileyen biri. Mac esnasinda cok kayboluyor mesela.
Ayrica sacma sekilde kesik yedi.

Sanssizlik yasadi benim acimdan.

Saçı başı önemli değil de rakip atak yaparken geriye sanki 'lutfen' koşar gibi yapması kabul edilemez...

Zaten RieKing acik acik soyledi bu yuzden kesik yedi diye. Bakin Yasin beyinsiz falan ama adam baya mucadele ediyor toplu topsuz. Sinan'da bu hirsin yarisini goremiyorum maalesef yoksa Sinan daha kaliteli adam ama kendine ediyor bizede ediyor. Gerci Poldi her turlu formayi kapacak gibi

Poldi geri dönsün "Yasin mi Sinan mi" tartismasi da sona erer, ikisi yedek olur

Geri
Üst Alt