Sinan Gümüş

Diyorlar zaten arada. Tepki vermiyorum kardeşim.

Benim kastettiğim, biraz popüler olunca havalara girmiş olması. Yoksa a2 takımı ile maçlara çıkarken de aynı tarza, aynı hareketlere sahip olsa sözüm olmazdı. Etrafındaki ilgi artınca saçları boyatması beni rahatsız eden.

Bana gelecek olursak, ben zaten kendi halimde bir adamım. Artistlik yapmak gibi bir iddiam olamaz.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yusuf güney sandım ben fotoyu

İnşallah gerekli dersi almıştır bu konuda daha çok çalışması gerektiğini anlamıştır inşallah biran önce hem daha çok çalışarak hem form tutarak yavaş yavaş 11'de görürüz kendisini

Koca yaz napti acaba ? Yetenegine ihanet edip kendini bitirenlerden olmasına cok az kaldı

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lan yeter yüklendiğiniz adama bi rahat bırakın.. sinan şüphesizki bu takımdaki en yetenekli futbolcudur.

lan yeter yüklendiğiniz adama bi rahat bırakın.. sinan şüphesizki bu takımdaki en yetenekli futbolcudur.
"Şüphesiz ki; o'nun (bu ani)düşüşünde, aklını kullanan (futbolcular) için ibretler vardır."

Yeteneğine ihanet etmemeli. Yoksa böyle yedek kalır. Hem de Yasin gibi bir çöpün arkasında.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TT Arena'da hat trick yapan 3 futbolcudan biriymiş ve aynı zamanda en fazla hat trick yapan oyuncu oluyor.

Ronaldo(1-6),Sneijder(Bursa 6-0),Sinan(Kastamonu 4-1,Kayseri 6-0)

iyi adam ama belki geçen sene ki sakatlığı yüzünden fazla zorlayamıyor kendini ,korkuyor.

bunu aştığı an kadroda görmeye alışalım

iyi adam ama belki geçen sene ki sakatlığı yüzünden fazla zorlayamıyor kendini ,korkuyor.

bunu aştığı an kadroda görmeye alışalım

Brumada olan sendromun aynisi diyorsun yani. Bence Poldi yine abilik yapmaya baslar Sinana gecen seneki gibi. Kendisine gelir hemen

yasin gibi top ezen bir dingilden sonra takım sinanla bir farklı oynuyor.. lakin takımdaki arkadasları istediği yerlerde topla bulusturamıyor bu adamı..

Maça sonradan giriyor sanki %35 kondisyon ile oynuyor. Pas tercihleri felaketti , çalım namına ilk girdiği zaman çizgiden kaleye vurdu onun dışında birşey yok.

Geçen sene daha iyiydi bu sene hiç çalışmamış çok net belli oluyor , Yasin'de azıcık beyin olsa buna forma yüzü göstermez.Yarım dönem ilk 11 oynayacağı almanya 2.li yada hollanda ligine filan kiralansın

Hırs yapmış sanki biraz.Istekli oldugu belli oluyordu bugun

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

son vurus calismali cok kuvvetsiz gibime geldi bu konuda. yasini her türlü keser zira yasin berbat oglu berbat

Sinan Gümüş'le Aydın Yılmaz arasında ince bir çizgi var. Ne olacağını zaman gösterecek.

Poldi sakatken Yasinden forma kapmak cok kolaydi be Sinan, artik o formayi rüyanda görürsün.

Geri
Üst Alt