İsmail Güldüren
Parçalı Üye
- 26 Kasım 2008
- 4.562
- 20
- 1.333
ince gormus de diyebiliriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam sakatliktan donmus ve gol atmis, burdakiler ise nasil gol attigini tartisiyor...
Gecen sene Sinan'i öven sizler degilmiydiniz? Sirf bu sezon formsuz oldugu icin birden "yeteneksiz" mi oldu?
Sinanin özelligi nedir? Su artisi var diyebilirmiyiz ?
Bazen defans arkasina iyi sarkiyor ve topu buldugu an kontrolsüz kaleye vuruyor.
Geldiginde son vuruslardaki Leshligini heyecanina vermistim olabilir bu cocuk demistim, ama artik öyle düsünmüyorum.
Ha yeteneksiz fln demiyorum. Iyi bir futbocu, ama Galatasaray seviyesinde degil ve asla olamayacak.
Tabi simdiki kadroda sirf o degil yane cok fazla Galatasarayima yakistiramadigim futbolcular var.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Calim atiyor, adam eksiltiyor, teke tekte iyi diyorsunda bunlarin hepsi ayni seyDribblingleri iyi, calim atiyor, adam eksiltiyor, bos alanda etkili, kontra ataklarda etkili, teke tekte iyi, sutlari da fena degil, gecen sene cok iyidi, bu sezona iyi baslamadi ve bu zamana kadar hep sonradan girdi oyuna, 10-15dk sure aldi... bruma ve su an formda olan yasin'i kesmesi zor ama sonradan girip oyunu degistirebilir.
Bana gore Sinan yetenekli bir oyuncu, 3-4 mac arka arkaya ilk 11'de baslasa tekrar eski formuna kavusur ama dedigim gibi bruma ve yasin'i su an kesmesi zor.
Calim atiyor, adam eksiltiyor, teke tekte iyi diyorsunda bunlarin hepsi ayni sey
Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk
Calim atiyor, adam eksiltiyor, teke tekte iyi diyorsunda bunlarin hepsi ayni sey
Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk
Ki ben bunlarin hicbirini Sinanda görmüyorum suana kadar.
Bos alanda topu gittigi yere kadar sürebiliyor ve cogu zaman rastgele bir sutla veya top kaybiyla sonuclaniyor.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gecen sezon Sinan'i izlemedin mi?
weigla hayir demem![]()
Weigl ve Dominguez h.o