Sinan Gümüş

Adam sakatliktan donmus ve gol atmis, burdakiler ise nasil gol attigini tartisiyor...

Gecen sene Sinan'i öven sizler degilmiydiniz? Sirf bu sezon formsuz oldugu icin birden "yeteneksiz" mi oldu?

Adam sakatliktan donmus ve gol atmis, burdakiler ise nasil gol attigini tartisiyor...

Gecen sene Sinan'i öven sizler degilmiydiniz? Sirf bu sezon formsuz oldugu icin birden "yeteneksiz" mi oldu?

Sinanin özelligi nedir? Su artisi var diyebilirmiyiz ?

Bazen defans arkasina iyi sarkiyor ve topu buldugu an kontrolsüz kaleye vuruyor.
Geldiginde son vuruslardaki Leshligini heyecanina vermistim olabilir bu cocuk demistim, ama artik öyle düsünmüyorum.

Ha yeteneksiz fln demiyorum. Iyi bir futbocu, ama Galatasaray seviyesinde degil ve asla olamayacak.

Tabi simdiki kadroda sirf o degil yane cok fazla Galatasarayima yakistiramadigim futbolcular var.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Sinanin özelligi nedir? Su artisi var diyebilirmiyiz ?

Bazen defans arkasina iyi sarkiyor ve topu buldugu an kontrolsüz kaleye vuruyor.
Geldiginde son vuruslardaki Leshligini heyecanina vermistim olabilir bu cocuk demistim, ama artik öyle düsünmüyorum.

Ha yeteneksiz fln demiyorum. Iyi bir futbocu, ama Galatasaray seviyesinde degil ve asla olamayacak.

Tabi simdiki kadroda sirf o degil yane cok fazla Galatasarayima yakistiramadigim futbolcular var.

Dribblingleri iyi, calim atiyor, adam eksiltiyor, bos alanda etkili, kontra ataklarda etkili, teke tekte iyi, sutlari da fena degil, gecen sene cok iyidi, bu sezona iyi baslamadi ve bu zamana kadar hep sonradan girdi oyuna, 10-15dk sure aldi... bruma ve su an formda olan yasin'i kesmesi zor ama sonradan girip oyunu degistirebilir.

Bana gore Sinan yetenekli bir oyuncu, 3-4 mac arka arkaya ilk 11'de baslasa tekrar eski formuna kavusur ama dedigim gibi bruma ve yasin'i su an kesmesi zor.

Son düzenleme:
Dribblingleri iyi, calim atiyor, adam eksiltiyor, bos alanda etkili, kontra ataklarda etkili, teke tekte iyi, sutlari da fena degil, gecen sene cok iyidi, bu sezona iyi baslamadi ve bu zamana kadar hep sonradan girdi oyuna, 10-15dk sure aldi... bruma ve su an formda olan yasin'i kesmesi zor ama sonradan girip oyunu degistirebilir.

Bana gore Sinan yetenekli bir oyuncu, 3-4 mac arka arkaya ilk 11'de baslasa tekrar eski formuna kavusur ama dedigim gibi bruma ve yasin'i su an kesmesi zor.
Calim atiyor, adam eksiltiyor, teke tekte iyi diyorsunda bunlarin hepsi ayni sey :D

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

Calim atiyor, adam eksiltiyor, teke tekte iyi diyorsunda bunlarin hepsi ayni sey :D

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

Ki ben bunlarin hicbirini Sinanda görmüyorum suana kadar.

Bos alanda topu gittigi yere kadar sürebiliyor ve cogu zaman rastgele bir sutla veya top kaybiyla sonuclaniyor.

Gecen sezon Sinan'i izlemedin mi?

Izledim ama senin anlattigin özellikleri ozaman bile göremedim. Ama gelisir belki oyun bilgisi diye ümit etmistim.
Sinan Standart bir Anadolu futbolcusu seviyesine gelebilir bana göre en fazla.

Ha aynisini Yasin hakkindada düsünüyorum, suanki formuyla cok katki versede.

Sinan Gümüs gecen sene makine gibiydi, sadece kendisinin degil, ayni zamanda Riekerinkin kendisini kötü kullanmasindan dolayi bu halde. Bire birde yetenekleri, sürati disinda, birde dikine, ve kaleye dogru oynamasi da özellik ile artisi. Yani golcü bir kanat, genelde byöle süratli, calimci kanatlarin sorunu meyve vermemeleri oluyor...

Bence ilan edildiği kadar çöp değil.

Ayrıca kanattan ziyade forvete daha etkili bir futbolcu olacağını düşünüyorum hâlâ.

Cöp demedik zaten. Benim hayal ettigim Galatasarayin seviyesinde degil.
Hayalim Barca, Real gibi futbolda degil.

Ama Muslera, Bruma, Iyi maclarindaki Sneijder, ilk geldigi dönemdeki Selcuk.
Galatasarayin ölcüsü bu olmali.
Sinandan futbolunu bu seviyelere cekebilmesini bekliyormuyuz? Beklemiyormuyuz? Bu sorunum cevabi bence hayir.
Brumanin bu sezon verdigi katkigi Sinandan beklemiyorum hic birzaman.
Brumada cok sakatlandi , sans bulamadi, ama yinede birseylerin oldugunu görüyordun cocukta. Sampiyonlar Liginde bile rahat calim atip adam eksiltiyordu.

Yasin , Sinan ne kadar formda olsalarda Sampiyonlar ligi maclarinda hep ezikleri oynamislardir.

Ha suan o hayal ettigimiz seviyeye ulasamayiz diyorsaniz, bende biliyorum bunu. Sadece beklentileri düsük tutmamiz gerektigini düsünüyorum Sinan konusunda. Umarim yaniltir beni.

Hollanda,Belçika veya İspanya liginde orta sira bir takima kiraya verilmeli

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tembel tenekeliği bırakıp sadece futbola odaklanırsa iyi futbolcu olabilir

Bruma ile yapıldığı gibi, bunu da bir La Liga takima kiralamak lazım.

images

(bkz:gol sevinci)

C4AHxTpWIAIjKgE.jpg:large

Weigl ve Dominguez h.o

Geri
Üst Alt