Sinan Gümüş

Klasik taraftarın sisirdigi 1 isim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ileri geri kosmayi ogrenerek guzel bir 3-5-2 bek rotasyonu oyuncusu olabilir

Bunun olma ihtimali yuzde 3-4 gibi bisey

sene bitene kadar yedekte oturtulmalı

sezon bitince kiralık olarak ANADOLU KULÜBÜNE gönderilmeli

tam 1 beyinsiz

Çöp diyenler neye göre diyor onu merak ettim. Çöplükten ziyade gö*ü kalktı bunun açık net! En büyük korkumuz ben oldum havasına girmesiydi, düşündüğümüz gibi oldu. Bu bizde kaldığı sürece bi bok olmaz. Yetenek var ama mental olarak sıfır. Bir yıllığına İspanya'ya filan yollamak lazım bunu, orda belki aklı başına gelir. Bknz: Emre Çolak...

Gelecek sezon bir yabancı takima kiralanması lazım

Kendisini Bruma gibi geliştirirse çok işimize yarar

Çünkü yetenek var

Çöp diyenler neye göre diyor onu merak ettim. Çöplükten ziyade gö*ü kalktı bunun açık net! En büyük korkumuz ben oldum havasına girmesiydi, düşündüğümüz gibi oldu. Bu bizde kaldığı sürece bi bok olmaz. Yetenek var ama mental olarak sıfır. Bir yıllığına İspanya'ya filan yollamak lazım bunu, orda belki aklı başına gelir. Bknz: Emre Çolak...

Türkiye'de yetenekli oyuncular var ama salt yetenekle dönmüyor çark. Bu yetenekleri işleyecek adam lazım, futbolcunun kendini hem fiziksel hem de zihinsel geliştirmeye çabalaması lazım. Fenerbahçe'deki Salih mesela, 4 sene önce Orduspor'a aşırtma attığı gün neyse yine o. Bir gram ilerleme kaydedemedi. Çok klas, topa dokunuşu çok zarif ama üflesen uçacak. Mehmet Güven'in bir röportajını okumuştum, bizde oynarken A Takım'da çekingenlikten ölecekmiş neredeyse. Bu arada biz yıllarca çok yanlış yaptık. Yıllarca genç futbolcuları Anadolu takımlarına, alt liglere kiralayıp gelişim bekledik.

Bu Sinan'ı anlayamıyorum.
Bir insan Galatasaray'da şans bulurken nasıl olur da elinden geleni yapmaz ?
Hayatının fırsatını kaçırdığından haberi yok galiba.

Bruma tarifesi uygulanmalı ama ben yinede çok ileri gideceğini sanmıyorum çünkü bu adamın öne çıkan mesela Bruma kıvraklık veya Poldi bitiricilik tarzında bir özelliği yok,bazı özellikler hiç yok bazılarıda azar azar var şuanki kanat rotasyonunda 4.lükten öteyede geçemez.

Ne sansi aga yahu. Iki mac üst üste ilk 11´de oynatilmayan adama, sans verildi diyorsunuz. Adamlar oynatilmiyor, oynatilmiyor, köreltiliyor, sonra cupp sahaya atilip kurtarici olmalari bekleniyor. Böyle bir futbol yok aga, sonra niye futbolcu yetistiremiyoruz diye soruyoruz.

Kontratı fesh edilmeli 23 yaşını geçmiş daha bekliyoruz patlama yapacak diye. Beyefendi anca saçını başını boyatsin.

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Evet çok iyi bir topu değil ama Yasin'in bu kadar şans verildiği takımda Sinan'ada şans verilmesi lazım düzenli olarak

Yeni nesil Aydın Yılmaz. Geçen yıl baya umutluydum ben kendisinden ama gidişata bakılırsa, bir halt olmayacak kendisinden. Anca işte hamle oyuncusu olarak durur kulübede.

19bef2d7e4aeffbeb614b1f9caea8956.jpg

Tam artist la

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt