Sinan Gümüş

Bos yapmayin

Yok bu mac olcu falan degilmis

Dun Orkan Cinar da manisa karsisinda sahanin en iyilerindendi, bjk taraftari ''bu mac olcu degil'' yorumu yerine ''Orkan bugune kadar neden ligde oynamadi'' dedi

Bir oyuncuyu kaybetmek kolay, onemli olan kazanmak, hele de Sinan gibi bir oyuncuyu, yetenekli oldugunu her macta belli ediyor. Tudor kendisini kesinlikle takima kazandirmali. Sinan Yasin ve Garry'den kotu bir oyuncu degil.

Hocanin gorevi oyunculari sadece fizik ve taktik olarak hazirlamak degil, oyunculara disiplini ogretmek, Sinan senol hocanin elinde olsa simdi kendini daha iyi gelistirir.

Asıl sen boş yapma.

Sinan dünkü çocuk değil. 3 yıldır bu takımda bu adam. Herkes neyin ne olduğunu çok iyi biliyor.

Beşiktaş dan bize ne bitiyorum ha hep şu heriflerin örnek alınmasına ve gösterilmesine. Ayrıca Orkan ile Sinan bir mi, saçmaspan bir kıyaslama. Biri 3 yıldır takımda diğeri daha bu yaz gelmiş.

Sinan kendi etti kendi buluyor. Sonuna kadar da hak ediyor bunları. Tudoru hiç sevmem hatta defolup gitmesini isterim ama Sinan konusunda kendisine zerre eleştiride bulunmam niye oynatmıyor diye çünkü ben de oynatmazdım böyle kafası boş olan adamı. Artistlik yapılacak yer değil burası, kendini Galatasaray dan büyük gören defolup gider bu kadar kolay.

sent via GSC

5202660.jpg

Sinan Gumuş'un kardeşi isyan etti!

Kardeşi ne alaka

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer doneminde Sinan gitmek istiyor, Benfica'ya gitmek istiyor tarzinda haberler yuzunden taraftar Sinan'a sosyal medyada kufur/hakaret ettigi icin kardesi bunlari yazmisti

''Gercekleri bilseniz Turk futbolundan sogursunuz'' diyor hmm

Transfer doneminde Sinan gitmek istiyor, Benfica'ya gitmek istiyor tarzinda haberler yuzunden taraftar Sinan'a sosyal medyada kufur/hakaret ettigi icin kardesi bunlari yazmisti

''Gercekleri bilseniz Turk futbolundan sogursunuz'' diyor hmm
Adam gitmesi ile ilgili birşey yazmamış
Sadece orkan le ne alaka demiş
Geçen sene gol atti sevinmedi bu yanlıştı
Bunu herkes gördü

Adam gitmesi ile ilgili birşey yazmamış
Sadece orkan le ne alaka demiş
Geçen sene gol atti sevinmedi bu yanlıştı
Bunu herkes gördü

Ercan daha once de yazdim, bir daha yazayim, oyuncu kaybetmek kolay, onemli olan oyuncuyu kazanmak, Sinan su an takimda mi, evet, takimla birlikte calisiyor mu, evet, huzursuzluk cikariyor mu, hayir, iyi oyuncu mu evet, Yasin ve Garry'den kotu oyuncu mu? Degil. Ozaman bu adam oynamali.

Adam olsa bu kadroda yanında Gomis varken iyi iş yapar ama adam değil beyinsiz.

Ercan daha once de yazdim, bir daha yazayim, oyuncu kaybetmek kolay, onemli olan oyuncuyu kazanmak, Sinan su an takimda mi, evet, takimla birlikte calisiyor mu, evet, huzursuzluk cikariyor mu, hayir, iyi oyuncu mu evet, Yasin ve Garry'den kotu oyuncu mu? Degil. Ozaman bu adam oynamali.
Sıkıntı bu degilki adam 3 yıldır burda biryere gelmek yerine sorun çıkardı
Sinani stili oyuncu tipi olarak bende beğeniyorum yeteneğine inanıyorum
3 yıldan sonra olurmu bilemem
Kardeşinin yaptığı demogoji bugün dünyanın sayılı oyuncuları bile yuhalaniyor sovuluyor
Neyse eden kendine eder

sırtı dönük aldığı topların ardından yaptığı dönüşler enteresandı

daha önce görmediğimiz hareketlerden

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

sırtı dönük aldığı topların ardından yaptığı dönüşler enteresandı

daha önce görmediğimiz hareketlerden

boş adam.neyse sene sonu kurtuluyoruz kendisinden.bakalım hangi büyük kulüp kendisini transfer edecek?

boş adam.neyse sene sonu kurtuluyoruz kendisinden.bakalım hangi büyük kulüp kendisini transfer edecek?
Kontratı 2019'a kadar.

Zaten bu yüzden yazın bi yere kiralayalım falan diyorduk Transfer nöbetinde. Belki parlar da satarız diye.

sent via GSC

Kontratı 2019'a kadar.

Zaten bu yüzden yazın bi yere kiralayalım falan diyorduk Transfer nöbetinde. Belki parlar da satarız diye.

sent via GSC

yasin ve bunun kontratları bu sene bitiyor zannediyordum.neyse emre akbaba'yı falan alırsak eşantiyon niyetine veririz bunu da!

yasin ve bunun kontratları bu sene bitiyor zannediyordum.neyse emre akbaba'yı falan alırsak eşantiyon niyetine veririz bunu da!

Yasin, Koray, Donk, De Jong, Balta, Eray bu sezon sonu, Selçuk, Sinan, Tarık, Eren, Tolga, Linnes, Emrah gelecek sezon sonu sözleşmesi bitenler. Gelecek yönetim eğer saçmalamazsa çok rahatlıyor bu iki sene içinde maaş bütçesi.

Bende sabirli olmamiz oldugunu düsünüyorum ama Sinanin sutlar disinda baska özelligi yok. Etrafi bos iken bile top sürmekte zorlaniyor, ayaklari titriyor, dribblinge baslayana kadar en az 3-4 saniye geciyor. Cevre kontrolü cok kötü bir kere.

Bundan sonra hemen kovulmali. Teknik yetersizliginden dolayi degil, daha cok ruhsuz ve simarik tavirlarindan. Hadi gidiyordu ya bir Sampiyonlar Liginde oynayan bir takima. Yürüsün gitsin sahada bos bos gezecegine.

Geri
Üst Alt