Sinan Gümüş

Sezon boyunca her maç oynasa ligi 20 gölün üstünde bitirir.

Ancak Sinani ne biz iyi kullandık ne de o kendini bu süreçte hep dışta tuttu.
Avcının Şenolun elinde olsaydı yıldız olurdu çoktan.

Sanırım sözleşme uzatmadan sene sonu bedavaya gitmeye bakacak

Hocam maçtan sonra ikinci mesajı atmışsın , bu kadar basma kalıp konuşmayın ya kimse abartmamış ya da hurraaa 11 dememiş zaten.
Maçtan sonra ikinci mesaj konusunda neyi kast ettiğini anlamadım inan.

Kazanılması gerekiyor deniyor, bir çok kez. Benimde fikrim bir oyuncuyu, alt yapı oyuncuları haricinde, kupa maçları üzerinden kazanmak zor, çünkü devamlı oynama şansı yok.

Bu doğrultuda Sinanın yürüyerek oynadığımız maçta, bizden beş gol yiyen takıma karşı oynadığı maç sonrası, iyi bir performans gösterdi kazanmamız lazım söylemlerinin bir çok kez dile getirilmesini abartılı buluyorum. Kast ettiğim ise oyuncunun konusunda yazılanlar değil, maç konusunda, eğer ikinci mesaj ile kastın bu ise.

Ben Sinanın kazanılyı istediğini, onda bu gayreti göremiyorum. Bugün üç asist yapıp bir gol atmış olması, rakibin durumu sebebi ile yeterli argüman değil. Aksine, tüm takım gibi kendisi de pek gayretli oynamadı.

Çünkü bu adamı alıp koyalım lig maçında oyuna, aynı Erenin Gençlerbirliği maçı sonrası Başakşehir maçında kaybolduğu gibi kaybolur.

Son düzenleme:
Yasin 'inde Sinan 'ında bjk maçında 11 'de yeri yok beyler bence ...

Feghouli 'nin en formsuz halini tercih ederim bu ikiliye ...

Tudor: "Sinan Gümüş çok yetenekli bir oyuncu. İnanılmaz bir sol ayağı var. Ondan daha fazlasını vermesini istiyorum. Bu yetenek onda var. Sonuçta her şey futbolcunun elinde. Ben ona daha iyi yerlere gelmesi için baskı yapıyorum."

DPvn6LVX4AAkG3R

Yine bir kupa maçı yine güzellemeler. Ha birde ligden koparsak son 2-3 hafta Sinan'ın haftaları gelmiş demektir, kendisi bundan ibarettir fazlası değil.

Bu maç pek ölçü olmaz. Attığı gol ve yaptığı asistler için teşekkür ediyoruz lakin biraz sert bir takıma karşı yine kaybolur gider çünkü kendine hiç bakmamış belli. Fizik olarak iyi durumda değil ve sanki maçları umurumda değil modunda oynuyor ve bunu alenen hissettiriyor. Velhasıl kelam kafasında Galatasaray'ı bitirmiş adamdan hayır gelmez. Kendisinden ümidi keseli çok oldu.

Ben de katılıyorum dünkü maçın ölçü olmadığına. Golü asisti falan benim için önemli değil benim için niyeti hal ve tavırları önemli.

Hâlâ akıllanmamış bunu net bir şekilde dün de gördük. Resmen yeteneğine ihanet ediyor, sezon sonu defolup gitsin ne halt yiyorsa yesin Sinan'a yer yok yer olmamalı bu takımda. Yasin bile kalabilir ama Sinan ile kontrat uzatılmasın.

Fark ettiniz mi dün bilmiyorum ama gol attıktan sonra böyle yaklaşık 10 saniye kulübeye doğru baktı keskin ve sinirli bir bakışla. Tudor'a baktı bence "bak beni niye oynatmıyorsun bu gol ve asistler sana gelsin" manası çıkardım ben orada. Bilmem katılır mısınız ama çok kindar çok sinirli bir bakıştı ve kesinlikle kulübeye yönelikti.

Ben bu çocuğu çok savundum çünkü beklentim hep çok yüksekti. Gerçekten yetenekli biri ama kelimenin tam anlamıyla gerizekalının teki. Yeteneğine ihanet eden futbolcuya yer olmamalı bu kulüpte. Hele hele Sinan gibi yaptıklarından zerre ders çıkarmamış hiç akıllanmamış birisine yer ayırmak çok gereksiz.

Galatasaray olmasa Almanya da 3.ligde sürünecek adam burada millete afra tafra yapıyor artist kesiliyor.

Defolup gitsin nereye gidiyorsa gitsin bizi ilgilendirmez.

sent via GSC

Bos yapmayin

Yok bu mac olcu falan degilmis

Dun Orkan Cinar da manisa karsisinda sahanin en iyilerindendi, bjk taraftari ''bu mac olcu degil'' yorumu yerine ''Orkan bugune kadar neden ligde oynamadi'' dedi

Bir oyuncuyu kaybetmek kolay, onemli olan kazanmak, hele de Sinan gibi bir oyuncuyu, yetenekli oldugunu her macta belli ediyor. Tudor kendisini kesinlikle takima kazandirmali. Sinan Yasin ve Garry'den kotu bir oyuncu degil.

Hocanin gorevi oyunculari sadece fizik ve taktik olarak hazirlamak degil, oyunculara disiplini ogretmek, Sinan senol hocanin elinde olsa simdi kendini daha iyi gelistirir.

Bos yapmayin

Yok bu mac olcu falan degilmis

Dun Orkan Cinar da manisa karsisinda sahanin en iyilerindendi, bjk taraftari ''bu mac olcu degil'' yorumu yerine ''Orkan bugune kadar neden ligde oynamadi'' dedi

Bir oyuncuyu kaybetmek kolay, onemli olan kazanmak, hele de Sinan gibi bir oyuncuyu, yetenekli oldugunu her macta belli ediyor. Tudor kendisini kesinlikle takima kazandirmali. Sinan Yasin ve Garry'den kotu bir oyuncu degil.

Hocanin gorevi oyunculari sadece fizik ve taktik olarak hazirlamak degil, oyunculara disiplini ogretmek, Sinan senol hocanin elinde olsa simdi kendini daha iyi gelistirir.
30 dakikadan sonra sıçtı sıvadı orkan

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hey allahim ikide bir Besiktas taraftari örnek gösterilmez mi.
Sahaya inen taraftar ne zamandir örnek teskil ediyor cok merak ediyorum.

Sanki Besiktas taraftari kendileri icin yeni transfer olan bir oyuncuyu istemesi ile bizim Sinanin esas problemleri düzelecek.
Dün bütün takim yürüyerek mac yaptilar, buna Sinan dahil.
Oynasinlar bakalim ligde böyle bir mac ne oluyor.
Karsimizda ki rakip yürüyerek oynadigimiz halde pozisyon verdi, bunu da mi göremiyorsunuz anlamiyorum ki.

En cok sevdigim cümle ise oyunculari kazanmak gerekiyor.
Yahu bunlar üc yasinda cocuk mu?
Bu isi insaniyet namina falan mi yapiyorlar?
Kendileri bu haltlari yiyor ama kazanmaya gelince is yine tü kaka edilen Taraftara ihale ediliyor.

Son düzenleme:
Hey allahim ikide bir Besiktas taraftari örnek gösterilmez mi.
Sahaya inen taraftar ne zamandir örnek teskil ediyor cok merak ediyorum.

Sanki Besiktas taraftari kendileri icin yeni transfer olan bir oyuncuyu istemesi ile bizim Sinanin esas problemleri düzelecek.
Dün bütün takim yürüyerek mac yaptilar, buna Sinan dahil.
Oynasinlar bakalim ligde böyle bir mac ne oluyor.
Karsimizda ki rakip yürüyerek oynadigimiz halde pozisyon verdi, bunu da mi göremiyorsunuz anlamiyorum ki.

En cok sevdigim cümle ise oyunculari kazanmak gerekiyor.
Yahu bunlar üc yasinda cocuk mu?
Bu isi insaniyet namina falan mi yapiyorlar?
Kendileri bu haltlari yiyor ama kazanmaya gelince is yine tü kaka edilen Taraftara ihale ediliyor.

Kenan ne anlatiyorsun Allah askina yaw

Geri
Üst Alt