Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Çalışkan ol ve ilk 11de oyna.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçtan sonra ikinci mesaj konusunda neyi kast ettiğini anlamadım inan.Hocam maçtan sonra ikinci mesajı atmışsın , bu kadar basma kalıp konuşmayın ya kimse abartmamış ya da hurraaa 11 dememiş zaten.
"Ziraat Sinan Gümüş Kupası."D
30 dakikadan sonra sıçtı sıvadı orkanBos yapmayin
Yok bu mac olcu falan degilmis
Dun Orkan Cinar da manisa karsisinda sahanin en iyilerindendi, bjk taraftari ''bu mac olcu degil'' yorumu yerine ''Orkan bugune kadar neden ligde oynamadi'' dedi
Bir oyuncuyu kaybetmek kolay, onemli olan kazanmak, hele de Sinan gibi bir oyuncuyu, yetenekli oldugunu her macta belli ediyor. Tudor kendisini kesinlikle takima kazandirmali. Sinan Yasin ve Garry'den kotu bir oyuncu degil.
Hocanin gorevi oyunculari sadece fizik ve taktik olarak hazirlamak degil, oyunculara disiplini ogretmek, Sinan senol hocanin elinde olsa simdi kendini daha iyi gelistirir.
Hey allahim ikide bir Besiktas taraftari örnek gösterilmez mi.
Sahaya inen taraftar ne zamandir örnek teskil ediyor cok merak ediyorum.
Sanki Besiktas taraftari kendileri icin yeni transfer olan bir oyuncuyu istemesi ile bizim Sinanin esas problemleri düzelecek.
Dün bütün takim yürüyerek mac yaptilar, buna Sinan dahil.
Oynasinlar bakalim ligde böyle bir mac ne oluyor.
Karsimizda ki rakip yürüyerek oynadigimiz halde pozisyon verdi, bunu da mi göremiyorsunuz anlamiyorum ki.
En cok sevdigim cümle ise oyunculari kazanmak gerekiyor.
Yahu bunlar üc yasinda cocuk mu?
Bu isi insaniyet namina falan mi yapiyorlar?
Kendileri bu haltlari yiyor ama kazanmaya gelince is yine tü kaka edilen Taraftara ihale ediliyor.
Her zamanki.Kenan ne anlatiyorsun Allah askina yaw
Orada ne anlattigim yaziyor, ekleyecek baska bir seyim yok.Kenan ne anlatiyorsun Allah askina yaw