Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.786
- 109.609
- 4.878
Alt yapidaki genclere abilik yapmayi kes
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
konu bu değil ula random yorum yapmayn gündemi takip edinAlt yapidaki genclere abilik yapmayi kes
Mobbing hakonu bu değil ula random yorum yapmayn gündemi takip edin
nası ciddiye alınacak konu değil. diğer turda bayern münçhen gelsin sülalem maca gelecek eheheh ne demek.Mobbing ha
Bayern munchen aciklamasini biliyorum yav ciddiye alincak birsey degil
Nasıl bir psikolojiyle konuşuyorsa hem tecavüze uğramayı istiyor hem de bunu bütün akrabalarının izlemesinden zevk alıyor.Nasıl bir değişikse artık.Gerçi bu sene Münih'in şu haliyle pek tecavüz edebilecek durumu da yok gibi ama Hoffenheim çıksın diyebilirdi meselanası ciddiye alınacak konu değil. diğer turda bayern münçhen gelsin sülalem maca gelecek eheheh ne demek.
nası ciddiye alınacak konu değil. diğer turda bayern münçhen gelsin sülalem maca gelecek eheheh ne demek.
bende onu diyorum işte mümkünse alamancı almayacan basın toplantısına. her an kıracağı bir pot ile tepetaklak edebilir.Esprili birsey demeye calismis sacmalamiş yav abartmayin
Esprili birsey demeye calismis sacmalamiş yav abartmayin
Bunun hakkinda yazmistim birseyler de bulamadim simdibende onu diyorum işte mümkünse alamancı almayacan basın toplantısına. her an kıracağı bir pot ile tepetaklak edebilir.
konuya gene random giriş yaptın kara yusuf. konu cahillikse kara cahillikte bizim yerliler de az değil. tahsilden bahsetmiyorum bak ben, bahsettiğim adamlar karakterlerini geliştirememiş. sorun ahlaki yani.Bunun hakkinda yazmistim birseyler de bulamadim simdi
Iki cumle kurmayi beceremiyor
Liseyi bile bitirmemistir buyuk ihtimal