Sinan Gümüş

Bu çocukta bu heyecan ve istek varken bütün hepsini bir araya getirirse üst düzeye çıkar Fatih hoca özel ilgileniyor umarım meyvelerini alırız

Sozlesmesi zamli sekilde uzatilacakmis , 3 senelik ama dusuk euro kurundan TL seklinde

hay%C4%B1rl%C4%B1s%C4%B120be20g%C3%BCl%C3%BCm-300x271.jpg

Bos beles bir oyuncu. Sozlesme uzatma karari yanlis.

Sinanı beğenir misin emmooğlu
Gerçek fikrim; orta sahanın sinanın yükselmesini istemediği izlenimindeyim çoğu zaman.
Parlarsa forvet ihtiyacının kapanabileceği endişesi olabilir bunun arkasında. Sinan kör bıçak olarak tutuluyor ki; Yönetim klas bi golcü alıp maçlarda daha kolay kazanılıp, oyuncular fazla koşmadan yorulmadan daha kolay para ve prim kazanabilsinler.

Aslında sinan yeterince destek alsa % 40-60 üzerine rahat çıkabilecek birisi. Ama desteksizlikten kendine güveni gelişemiyor..

Bu nedenlerle basın toplantısında bile sıkıntıdan eziklikten ter basıyor... nedeni bunlar... Özgüven eksikliği..

Kac yildir bekliyoruz. Ha patladi ha patlayacak diye ama bence Anadolu topcusundan ileriye gidemedi.

Sozlesme uzatilmasin!

Ulan Sinan sen bari soyle hocam Kanatta ben çöpüm yine küfür yiyecem de oynamak istemiyorum de

Gönderdiğimiz yasinden kötü oyuncu.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Topla iyi hareketleniyor ve şutları iyi. Maalesef geri kalan neredeyse her şeyi kötü.

Kendini çok geliştirmesi lazım.

Her maç neden bunu görmek zorundayız? Ne oynuyor abi bu adam? Yunus Akgün'den farklı ne yapabilir, şu ana kadar bir şey yapamadığını gördük, bundan sonra ne yapabilir? geç olmadan Yunus Akgün ya da iyiyse feghouli monte edilemez mi oynadığı yere ya da onyekuru

artık yeter.gerçekten.sahada görmek istemiyorum bu arkadaşı...abilik yaptıgın yunusun hakkını yiyosun sahada mücadele etmeyerek

Tek iyi yaptigi is bazen beklenmedik anda top ile hizlanip bir kac adam gecip mesafe kat ediyor ama hemen ardinda devamini getiremeyip mala bagliyor.

Cok isterdim ama olmadi, hazir kontrati bitiyorken firsat bu firsat sezon sonu yollamaliyiz.

Joker oyuncu olarak yedekte kalmalı kabul edecekse.

70-75 dakikalarda girip çok faydalı skorer kimliğini göstere bildi rakip de yorulduğu vakitte

Geri
Üst Alt