Sinan Gümüş

Stili birebir Podolski. Ama Sinan ileri uç adamı. Çok iyi 2. forvet oynar. Leblebi gibide gol atar. Drogba varken çıksaydı piyasaya 20 golü garantiydi.

Yerine giren umut bir kez topla buluştu mu? Ben görmedim. Sayesinde 2 gol atılan adamı çıkart yerine beceriksiz yeteneksiz futbol beyni 0 adamı al.

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Stili birebir Podolski. Ama Sinan ileri uç adamı. Çok iyi 2. forvet oynar. Leblebi gibide gol atar. Drogba varken çıksaydı piyasaya 20 golü garantiydi.

Nasıl bire bir Podolski ? Poldi dediğimiz adam dünyanın en iyi bitiricilerinden biri Sinan'da henüz böyle bir yetenek göremiyorum ben. Ve ayrıyetten Podolski de Sinan kadar hareketli ve çabuk bir futbolcu da değil. Sinan yeteneksiz değil ancak böyle büyük yakıştırmalar yapmak için de çok erken.

Nasıl bire bir Podolski ? Poldi dediğimiz adam dünyanın en iyi bitiricilerinden biri Sinan'da henüz böyle bir yetenek göremiyorum ben. Ve ayrıyetten Podolski de Sinan kadar hareketli ve çabuk bir futbolcu da değil. Sinan yeteneksiz değil ancak böyle büyük yakıştırmalar yapmak için de çok erken.
Nerenle okudun acaba

Maçtan çıktığı zaman yerine sahaya bişe girdi. Bişe yolladılar sahaya doğru. Neydi o ? :)

İleri ikili podolski sinan olarak 2.devreye devam ederiz. Bu hafta bence yasinde gidecek emreyle beraber

podolskinin gençlik hallerini hatırlıyorum sinanda o ışık var sinan podolski nin bazuka gibi şut atamayan halidir herhaliyle ikiz gibiler bu tespti uzun zaman evvel yapmıştım bende renkdas

Gayet samimi bir yoruma kocakarı gibi cevap yazarsan öyle cevap veririm

İyi o zaman hiç farklı bir yorumda bulunmayalım. Koyun gibi önümüze ne konursa yiyelim, olur mu ? Hayır efendice bir şey yazıyorum verdiğin cevaba dön de bak. Şu önyargılı tavrınızı bir kenara bırakın kardeşim. Direkt saldırgan moda geçiyorsun. Daha dün Semih için ''Pique gibi, Manchester United gibi takımlarda banko oynar'' deniliyordu. Altyapıdan çıkan, biraz ışık gösteren her topçunun gereksiz bir şekilde pohpohlanmasına şahsen karşıyım. İlaveten iki maç kötü oynayınca, yerin dibine sokulmasına daha da karşıyım ama o konuda millet olarak sabırsız ve sinirli olduğumuz için bütün duygularımızı uçlarda yaşıyoruz. Sinan henüz daha bir şey kanıtlamamış, belli başlı yetenekleri olan ancak eksiği de bol bir futbolcu. Şu an için geliştirmesi gereken çok özellikleri var. Yetenek olarak Sinan'dan 2-3 kat daha üstün, ancak disiplini olmayan Emre Çolak'ı görüyoruz işte.

Adam en sonunda kendini buldu yanıyor bildiğin. Bu seferde takım yatak sardı.

aman aslanim son maclarda fazla göze batmaya basladin assist veya gol ile agir abiler seni kizkanir ve yedeke gönderir benden demesi

Geri
Üst Alt