Deniz Göral
Cezalı
- 26 Ağustos 2014
- 3.830
- 3
- 608
2 pasıda asist olmayacak ama aslında gollerin yarısı onun2. goldeki top sinanin assisti diye mi sayiliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 pasıda asist olmayacak ama aslında gollerin yarısı onun2. goldeki top sinanin assisti diye mi sayiliyor
Stili birebir Podolski. Ama Sinan ileri uç adamı. Çok iyi 2. forvet oynar. Leblebi gibide gol atar. Drogba varken çıksaydı piyasaya 20 golü garantiydi.
Stili birebir Podolski. Ama Sinan ileri uç adamı. Çok iyi 2. forvet oynar. Leblebi gibide gol atar. Drogba varken çıksaydı piyasaya 20 golü garantiydi.
Nerenle okudun acabaNasıl bire bir Podolski ? Poldi dediğimiz adam dünyanın en iyi bitiricilerinden biri Sinan'da henüz böyle bir yetenek göremiyorum ben. Ve ayrıyetten Podolski de Sinan kadar hareketli ve çabuk bir futbolcu da değil. Sinan yeteneksiz değil ancak böyle büyük yakıştırmalar yapmak için de çok erken.
Nerenle okudun acaba
Nasıl bire bir Podolski ? Poldi dediğimiz adam dünyanın en iyi bitiricilerinden biri Sinan'da henüz böyle bir yetenek göremiyorum ben. Ve ayrıyetten Podolski de Sinan kadar hareketli ve çabuk bir futbolcu da değil. Sinan yeteneksiz değil ancak böyle büyük yakıştırmalar yapmak için de çok erken.
Gayet samimi bir yoruma kocakarı gibi cevap yazarsan öyle cevap veririmNe neremle okudum ? Önce bir terbiyeni takın, ukalaca tavır takınmayı bırakıp öyle muhatap ol. Leblebi gibi gol atar sözüne istinaden soruyorum ben.
Gayet samimi bir yoruma kocakarı gibi cevap yazarsan öyle cevap veririm