Sinan Gümüş

çok iyiydi umarım önceki emsallere benzemez çizgisini,istikrarını ve formunu korur.

Topu alışı, sürüşü, hareketleri harika. Kumaşı da çok iyi, iyi çalışıp kendini geliştirirse Türk futbolu ve Galatasaray çok iyi futbolcu kazanır.

Ama maç esnasında çok gereksiz kendini yere atmalar ve sinir kontrolu sorunu varmış gibi geldi.

Bunlardan vazgeçip sadece oynamayı kafasına koyarsa çok iyi olur.

Sprint sorunu ve güç sorunu var biraz ama bunları geliştirmesi kendi elinde.

Sinan Gümüş: "Allah'a şükür bugün de iyi performans sergiledim. Olcan ağabey de güzel gol attı. Taraftarımız hep bizim arkamızda duruyor."
Sinan Gümüş: "Artık çok daha fazla süre alıyorum. Bu genç bir futbolcu için önemli... Antrenmanlarda iyi çalışıyorum."

Ulan o kadar yetenekli adamlarımız vardı ki kanat olarak.. Arda'dan sonra hep bekledik 2. Arda olacak diye, hiçbiri tutmadı..
Aydın, Serdar Eylik, Berkin Kamil Arslan, Mertan, Berk Yıldız hepsi yetenekli kanat oyuncularıydı ama bi şekilde olmadı.. Tabi Berkin daha zamanı var belki bir patlama yapar.
Böyle devam et Sinan, Güldür yüzümüzü su zor günlerde..

Biraz daha ayakları yere basmalı bu yıl o yüzden çok önemli. Çalışmayı hiç bırakma aslan parçası.

Topla dripling yapan oyuncuyu özlemişiz. :hat:

Aslanımmmm beee, Aynen devam be Sinanim ! Gümüş falan hikaye Altın gibi parlıyorsun.

Bakın beyler Şems dedi dersiniz.

Bu çocuk dünya yıldızı olacak.

Patates tarlası bir stada maç verilirse kesinlikle maça çıkarılmamali. Bir bruma vakasını daha içim kaldirmaz

?すべての鳥をファック?

Geri
Üst Alt