Sinan Gümüş

Aslanim benim türk futbolun Galatasaray imizin özledigi golcüsü olucak insh. Calismaya gelismeye devam !

Seneye Bruma'nın da dönecegini varsayarsak Bruma-Sinan arkalarında Linnes-Carole/Telles ile beraber bir stoper bir santrafor ve iyi bir ön libero ile heyecan verecek bir takım ortaya cikabilir.Enseyi karartmaya gerek yok.

Artık durdurulmak için kendisi üzerinde değişik akrobatik hareketler denenen futbolcu kıvamına gelmeye başladı. Herkes tam hazır değil falan demiş. Adam hazır. İtiraf edelim hepimizin beklentisi büyük bir maçta özellikle derbilerde ve Lazio maçında kendisini tam anlamıyla ispatlaması. Çünkü o büyük maçlarda çok genç futbolcu yitip gitmiştir zamanında. Bizim nankör taraftarımız olası bir düşüşte eğer genç bir futbolcuysan adamı hemen tefe koyarlar. 30 yaşında değilsen ve yıllık 3 milyona yakın para almıyorsan hemen şutlanırsın(!)

Biraz sallamıstım kendisine ama insAllah kapakları takmaya devam edicek.

Denizli nin tek iyi tarafi bu cocugu oynatip kazanmasi, buyuk ihtimal Hamza hala bizde olsaydi Sinan gonderilmisti veya yedekte oturmaya devam etmisti..

kulübümüzün genç oyuncu yetiştirme potansiyeli olmadığı için eğer burada kalırsa çokta üstüne koyamadan yoluna devam edecektir. o yüzden ben, ispanya, alamanya veya ingiltere'den orta sıraları zorlayan takımlara kiraya verilmesi taraftarıyım. fena bi potansiyeli yok yazık olmasın çocuğa..

kulübümüzün genç oyuncu yetiştirme potansiyeli olmadığı için eğer burada kalırsa çokta üstüne koyamadan yoluna devam edecektir. o yüzden ben, ispanya, alamanya veya ingiltere'den orta sıraları zorlayan takımlara kiraya verilmesi taraftarıyım. fena bi potansiyeli yok yazık olmasın çocuğa..

ne diyosun sen

tüm stad sinanı alkışladık büyük topçu olucak o ışığı gördüm

Umudu alkışladinizmi doğru söyle neydi o coşku sevinç öyle görende cl de son 8e kaldık zanneder

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

ben burak gol attığında bile alkışlamadım doğu tribünündeydik kimse alkışlamadı söven de olmadı ama umutu ultraslan alkışlamış olabilir

ben burak gol attığında bile alkışlamadım doğu tribünündeydik kimse alkışlamadı söven de olmadı ama umutu ultraslan alkışlamış olabilir
Onlar niye böyle yapıyor nasıl insan onlar hiçmi vicdanları yok nasıl bir kafa yaşıyorlar

Onlar niye böyle yapıyor nasıl insan onlar hiçmi vicdanları yok nasıl bir kafa yaşıyorlar

fazla duygusallar heralde yada bir çıkarları var iyi sövdüm burakla umuta rahatladım valla hangisini atacan lan .bine diye bağırdım umuta yakındı bana duymuştur umarım :D

Her golu ırkçı ite giriyor aslında.Bu çocuğu oynatmadı şerefsiz.Dilimizde tüy bitti Sinanı oynat diye.Bunak ın tek olumlu tarafı Sinanı kazanması bence.2 maç kötü oynasın hemen Yasine dönersen işte o zaman küfürleri yersin MD.Topla gidişi Robbeni andırıyor Evrenin maçta dediği gibi.Süratli ve zeki.Daha çok gelişecektir.Çünkü çocukta beyin var.

Galatasaray'ın evladı olamayacak kadar yetenekli ve profesyonel. O yüzden endişelenmeye gerek yok.

Şut çalışmaya devam etmeli ne kadar adam geçersen geç herkes tabelaya bakar brumada olduğu gibi. Kanat oyuncusu şut atmayı bilecek poldiden çok şey alabilir

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt