Sinan Gümüş

bu olayla birlikte galatasaray'in gelcek haftaki macini izlemek icin gosterebilecegimiz sebep sayisi 1'e inmistir.

sneijder..

26. Hafta lider olduğumuzda dönecek mi dedecim? Bir masal daha anlatırmısın, lütfen ama??

Sakatlandiktan sonra ilk yariyi zor izledim.. sonra kapattim.. insallah ciddi degildir bu les sezonu izlersem ancak onun gelisimine sahit olanilmek icinddir yoksa bu salak takimin bir macini bile izlemem..

şans yok ki bizde sırf sinanı izlemek için maça gittim gitmez olaydım üstüne bile basamıyordu malesef ciddi gibi 2 ay bile gitse zaten döndü fit oldu diyene kadar lig biter

Güçlenmesi gerek.. biraz daha sert futbola adapte olması gerek..

Yetenek var ama mücadeleden kaçarsa bu yeteneğini kullanamaz..

Bence Arda gibi onu sürekli oynayacağı bir klube 1-2 yıl göndermek gerek..

2 ay yok diyorlar.

Bizim fantastik sağlık ekibi ile o 4 ay olur.

Sinan Gümüş (Twitter): Maalesef takımımın yanında olamıyorum ama taraftarımızın desteği ile zafere inancım tam. #TekBilekTekYürek.

CbgmHS2WIAAAL97.jpg

Avrupa ligi maçları Sinan için çok önemliydi. Atacağı her gol, yapacağı her asist fiyatını yükseltirdi. Ayrıca bu şekilde devam etseydi muhtemelen Euro 2016 kadrosunda da yer alırdı. Turnuvada 1-2 gol atsaydı Arda gibi Avrupa'nın önemli takımlarına gidebilirdi. Çok şanssız bir sakatlık oldu. Umarım en kısa zamanda toparlar kendini.

Geri
Üst Alt