Sinan Gümüş

Dönüşü için kesin bir tarih açıklamadı dimi bizim beceriksizler? iple çekiyorum dönüşünü.

Tam bir Winner'ımız oldu derken adama nazar değdirdik. Olum bu sene maç izleme sebebimizdin lan dön artık.

Çok zamansız sakatlandın be Sinan.. Bir an önce düzelirsin inşallah.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burak gittiği gün en az 50 kişiden "İyi oldu Sinan oynar" dediğini duydum adam Burak gittikten sonra ilk maçta sakatlandı ya. Uçak düşürürüz o derece şom ağızlıyız taraftar olarak

Koray Günter , Martin Linnes , Sinan Gümüş

Extra beklentiye girip maç izlememize sebep olan isimlerdi ; tabi ki Muslera , Sneijder ve Podolski abileri gibi.

hadi yaw iyileş kaç maç geçti sen hala yoksun vicdansız

tişörtü güzelmiş :D

12802850_1116307638427930_957851412353502259_n.jpg

Gel vefasiz gel vicdansiz, cagirmazdim acil olmasa.

Bu çocuğu ben Spartacus original seri'deki vefat eden Andy kardeşimize benzetiyorum , umarım bahtı ona benzemez.

R.I.P Andy

tumblr_na3hexaSdT1ropvm6o1_500.gif

Burak gittiği gün en az 50 kişiden "İyi oldu Sinan oynar" dediğini duydum adam Burak gittikten sonra ilk maçta sakatlandı ya. Uçak düşürürüz o derece şom ağızlıyız taraftar olarak

Kesinlikle illa nazar değdirecez.Yoksa içimiz rahat etmiyor.O şom ağızlılıktan aha bu durumdayız. :38573:

"robben de benim gibi hızlı" demişti ilk geldiğinde :asd:

maç sırasında "robben ya aynı ben" falan diyo mu acaba :D

Euro da izlemek keyifli olurdu ama mağlesef o seviyeyi sakadlanarak kaçırdı selçuk gibi kız modunda oynasa kendini kasmasa sakatlanmazdı.

Geri
Üst Alt