Sinan Gümüş

Fizik,teknik,şut becerisi herşey var çevre kontrolü,odaklanma,pozisyon alma gibi mental sıkıntılarını aşabilirse iyi bir forvet olabilir.Kanatta iş yapmayacağı ortada ama forvet için hala umudum var Sinandan

Kendisi burak ile cenkin daha kalitelisidir. Bu iki adamin geldigi seviye ortadayken sinanin bu sene hocanin elinde forvet olarak patlama yapması için dua edeceğiz

Tam Şenol luk topçu aslında.

Oynat parlat sat.

sent via GSC

Sen kendini futbolcu diye mi tanımlıyorsun lan ?

Messi falan mı görüyon. Ne diye tutuyon topu ayağında beceriksiz herif

Mariano 3. gol de dövecekti resmen. Gerizekalı herif adamı takip etmiyor, müdaheleden çekiniyor tam bir mal

4 senedir gıdım bile ilerlemedi. Fiziği dışında bomboş adam, bomboş!
Topu aldığı zaman ne yapacağını öğrenemedi hala.
Geçen maç da 4e 1 pozisyonda kontratağı rezil etmişti.
Anca Alanya gibi zayıf rakiplere karşı bitmiş maçlarda şov yapar aynı Belhanda gibi.

Hoca bu gevseki nediye oynatiyor anlamiyorum, eger garry kadroya girebilyorsa ilk 11 de cikmazi gerekirdi. umarim sezon sonu sözlesmesini uzatmak gibi bir hata yapmaz i lovecu albayrak

Mariano hayatımda etmediği küfürleri etti sana bugün ronaldo musun da adamını kovalamıyorsun kimsin sen

TT

Yanıyorum da yunusa yanıyorum bunun yüzünden adamın yedekten girme şansı bile kalmıyor.. Anlayın artık isterse 1 maçta 5 gol 5 asist yapsın Sinan belhanda gibi adamların yeri maksimum kulübedir

Sinandan bir şey olmayacağı belli. En fazla sıkışınca son 10 dakika oynar.

Gamsız, hırssız garip bir adam. Ulan bir insan hic mi cabalamaz, eline gelen firsati degerlendirmez. Yeteneksiz olsa bir sey demeyecem. Ne degisik bir insansin bilader.

Buda aydın gibi, hiç ekstra antreman yapmasın, 15 sene yedek kalsa da olur

Geri
Üst Alt