Sinan Gümüş

töreye,freiye bakmıyo artık gözler sinanım,bruma ve sen geleceğimizsiniz.

Kendini gosterirse Gokhan Toreden bile iyi olur.Bu Ligde Olcay,Töre is yapiyorsa sende yaparsin yeter ki mucadele etsin.

attıgı gollerın tumunu ve mac özetlerını ızledım.A2 Takımına benzemez tabı A takım ama mukemmel futbolcu.bruma telles sınan gumuşlu kadro ıle cıkar umarım hamza hoca.

yaw tamam bunu izlemiş olabilirde yalanmı sergen altyapı topçularını çok abartıyor.
Bu çocuk altyapı topçusu değil, Almanyadan gelen bir gurbetçi. Yani bizim çapsızlara göre en az bi 20:0 önde başlıyor maça.

Demek istediğim neredeyse her gurbetçi Türkiyede fark yaratıyor. Sinan da A2 takımını sırtladı ve kanat olmasına rağmen leblebi gibi gol atıyor.

Bence ölü Hamitin, şişko Olcanın kanat oynadığı bir takımda şans bulması gerek.

I am the one who knocks!

Bu çocuk altyapı topçusu değil, Almanyadan gelen bir gurbetçi. Yani bizim çapsızlara göre en az bi 20:0 önde başlıyor maça.

Demek istediğim neredeyse her gurbetçi Türkiyede fark yaratıyor. Sinan da A2 takımını sırtladı ve kanat olmasına rağmen leblebi gibi gol atıyor.

I am the one who knocks!

Altyapi topcusu olmadigini biliyorum. Ben kotu adam demiyorum adam daha oynamadan suslu laflar olmuyor..

I am the one who knocks!

yaw kac gurbetci basarili olmus gsde

Geri
Üst Alt