Sinan Gümüş

Forvet almayacaksak ve tek forvete donmeyeceksek 2.forvet olarak denenebilir.Pandev sinira takiliyor ve bitik.

Burakin sakatligi Sinan in sansi... Degerlendirmek onun elinde. Resmi macta yapacaklarini merakla bekliyorum.

emre sneijder sinan o kadar.,şampiyonluk istiyosan bu elemanı oynıtıcan.

Okan buruk ısrarla istıyormuş
Sampiyon olmayı düsünüyorsak 2 forvetle yola devam edılmez

okan buruk kendine küfür ettirecek,gitsin fenerden recep niyazı istesin

Son düzenleme:
bruma'dan ne bekliyorsak hepsini sinan yaptı 12 milyonluk adam dökülürken bedavaya gelen sinan yıldızlaştı resmen sağlam bir kariyeri olabilir hem akıllı oynuyor hemde sürekli dikine öne düşünüyor gole çok yakın bir isim..

Nasil, iyi mi bu eleman? Izleyemedim dun maci. Gelecek vaad ediyor mu?

Nasil, iyi mi bu eleman? Izleyemedim dun maci. Gelecek vaad ediyor mu?
Kanat ve genç oyuncularımız arasında "Ben futbolcuyum ulaaaan" diye bağrıyor resmen. Fizik gücü çok iyi, kolay kolay yıkılmıyor ikili mücadeleler de. Kolay adam geçiyor.

He bir de benim için en önemlisi çocuk hep ileri oynuyor yani dikine oynuyor. Inşallah çok şans bulur ligin ikinci yarısında , ben bir de as kadro ile çok görmek isterim kendisini.

I am the one who knocks!

21 yaşına gelmiş adam hala kendine kadroda yer bulamıyor yer verilmiyor kısaca.Bu çocuğa şans verilmeli sonra 1-2 sene sonrada artık 22-23 yaşına geldi bundan bişey olmaz derler.Yani böyle berbat bir sistem var.İnşallah şans verilirde kendini gösterir.

olcan'dan falan 30 kat iyi bnc, sutu da cok guzel idi

Geri
Üst Alt