Sinan Gümüş

Hemen maradona moduna sokulması yanlış hele bi bakalım biraz süre alsın öyle yok şusu iyi busu iyi diye futbolcu ilk 11 başlaması beklenmez böyle beklentiye girdiğimiz çoğu futbolcu kayboldu gitti ancak ben hamza hocamıza güveniyorum belki sinan olmaz ama sbu takıma güzel yetenekler kazandıracağına inanıyorum yeterki bizimle devam etsin ileriki yıllarda.

Adam kupada düşük klasman rakipler ve River Plate takımının U21'ine karşı oynadı. Hemen göklere çıkartmanın lüzumu yok. Ha yetenekli oyuncu girsin tabi kadroya, yedekten girip süre aldığını görmek güzel olur.

Abartmaya gerek yok, ama Sinan diğer A2 oyunculardan farklı olduğu
bir gerçektir

Son düzenleme:
Tıpkı Bruma gibi sürekli çalım peşinde biraz daha basit oynamalı.

Oynatılmayacaksa kiralansın en azından tecrübe kazanır ama ilk 11 şartı konulmalı.

brumayı ilk 5 maç dışında izlememişsin anlaşılan..bence şu an en büyük eksiği hiç çalıma gitmemesi ..

Aşırı hırslı bir futbolcu olduğu çok belli.Bu yüzden ileride farklı yönlerini de göreceğiz belki ama ben ligin 2.yarısında Emre Çolak ve Sinan'dan çok ümitliyim.

Şu adam bir kere ilk 11 oynasın da görelim bakalım. Bu maç tam biçilmiş kaftan gibi.

Allah yardımcın olsun ne diyek..ama işin çok zor.

Bu yeteneğide harcayacağız, göbekli yetenek fakiri Olcan için. Olcan-Yekta-Selçuk-Umut-Burak-Hamit gibi isimler def olup gitmeden bu takım iyi top falan oynayamaz.

Sinan'da Hamza Hamzaoğlu veya Prandelli'nin kasetleri var bence. Yoksa Sinan'a karşı bu garezlik normal değil.

bu maçlarda değilde hangi maçlarda oynatacan hamza hoca tv lerde gezmekle olmaz bu işler

hamza hoca oynatmayacaksan kiraya gitmesine izin ver

Diyarbakır maçında oynamayacaksa nden aldık bu herifi yazık keşke takımında kalsaydı. Bir adam böyle harcanır

Bu adamın oynaması için Fatih Terim'in milli takıma alması lazım.Bir çılgınlık yapılacaksa ilk o yapar.

dün bir haberde gördüm emre can diyarbakır maçında şans buldu ama isteneni veremedi diye. sinan'a da aynısı olcak kesin. 80.dkikada adamı al oyuna sonrada güçsüz, kondisyonu eksik vs.

bu çocuğun ziraat kupası maçlarında oynaması için burak selçuk umut hamitten oluşan ft tayfasına mı katılması lazım hamza hoca. eğer öyle bişey varsa başvurular nerden yapılıyor ? bu kulüp milli takıma oyuncu hazırlama yeri değil, sen de ft nin yardımcısı değilsin artık. bu tür yanlışlar yapmaya devam ederse yakında taraftar bu lobiye nefretini kusacak .sıktı artık bu ahbap çavuş ilişkileri

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt