Sinan Gümüş

Artık şans bulsun Hocam lütfen ya.
Yasin,Olcan,Hamit bunlarla boşa zaman harcıyoruz cidden.
Hem Sinanı kazanalım hem biz kazanalım.

önümüzdeki haftalar forma senin olacak.buna inanıyorum.

Bugün son dakikada attığı depar ve girdiği ikili mücadele tamamen kendini göstermek maksatlıydı.Daha ne yapsın adam mecburen bulduğu kısa sürede böyle işler yapmaya kalkışıyor kendini ispat edebilmek için.

Accelaration 94
Top Speed 91

Cok hızlı bi oyuncu Sinan

Daha fazla süre vermeli Hamza Hocs su cocuga. Öyle son 5 dkda olmaz bu is. Biraz cesaret.

Geç girdi oyuna. Haza hoca fazla cesaretli gelmedi bana.

Burak sakat olsa ne yazar? Umut var, Olcan var, Yasin var. Abilerimiss forma şansı bulmalı, Sinan henüz genç 3-5 sene kiraya verilip yeteneği köreltilince 26-27 yaşında forma bulur belki.

Dalga geçer gibi 86 dakikada oyuna alıyor adamı ya:D
21 yaşına gelmiş oyuncu as forvetin sakat oyundaki forvetin o dakikaya kadar rezil oynamış.Bu adama hala şans veremiyorsun.Zaten 21 yaşında çocuk önümüzdeki senede yaşlandı artık yaşı geçti diye kadroya almazsınız.Bunlara ek olarak elimizdeki en iyi forvet Pandev bu formsuz hailyle bile elimizdeki en iyi forvettir ki oda hiç düşünülmüyor tabiki.:)
Ulan forvetsiz maçı tamamladık şaka gibi ya:D

Hocayı Sinan'ı oynatmıyorsunuz diye eleştiriyorusunuz da hoca olmasa Bruma ve Emre Çolak'ı 11 de Sinan'ı 18 de rüyanızda görürdünüz.

Önce bruma'yi oynatmasinin keyfini cikartmasini bilmeli gs taraftari.Zamani geldiginde sinan'i da oynatacagindan süphem yok.

☆$☆
Oynatmayacağını söylemedim. Genelde son 5 dkaika falan sokuyor böyle oyuncuları.
Bunun da yeterli riski almak istememesi olarak görüyorum.

Sinan Gümüş A2 liginde bizi şampiyon yapsın seneye de A takıma çıkarılsın.

ilk 11 oynayabilecegi bir anadolu takımına kiralanmalı. olmadı ptt 1.lig.

Geri
Üst Alt