- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
Accelaration 94
Top Speed 91
Cok hızlı bi oyuncu Sinan
no feckin chance arif m8
gobegi var hatta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Accelaration 94
Top Speed 91
Cok hızlı bi oyuncu Sinan
Ben de sana fazla kafaya takma diyorum.Yakin zamanda hakettigi süreyi verecek diyorum sadece.Yoksa yanlis bir sey söyledigini iddia eden yok.Oynatmayacağını söylemedim. Genelde son 5 dkaika falan sokuyor böyle oyuncuları.
Bunun da yeterli riski almak istememesi olarak görüyorum.
Taraftarın Sinan konusundaki ısrarını hiç anlamıyorum. Bu kadar sahada ısrarla istenmesi için referansı nedir?
Ne oynadıda biz kaçırdık? Önce bi kıvama gelsin. Hayır yani tamam Umut kötü, Pandev bitik de Sinan hakkında da methiyeler düzemeyiz. 2 hafta oynatıp kendisini bitirmekde var.
GT-I9300 Tapatalk
Kafama takmıyorum ya. Kafama taktığıma dair bi belirti mi gördün abiBen de sana fazla kafaya takma diyorum.Yakin zamanda hakettigi süreyi verecek diyorum sadece.Yoksa yanlis bir sey söyledigini iddia eden yok.
☆$☆
Eh biraz öyle olduKafama takmıyorum ya. Kafama taktığıma dair bi belirti mi gördün abi![]()
Taraftarın Sinan konusundaki ısrarını hiç anlamıyorum. Bu kadar sahada ısrarla istenmesi için referansı nedir?
Ne oynadıda biz kaçırdık? Önce bi kıvama gelsin. Hayır yani tamam Umut kötü, Pandev bitik de Sinan hakkında da methiyeler dizemeyiz. 2 hafta oynatıp kendisini bitirmekde var.
GT-I9300 Tapatalk
Ne oynadıda biz kaçırdık? Önce bi kıvama gelsin. Hayır yani tamam Umut kötü, Pandev bitik de Sinan hakkında da methiyeler dizemeyiz. 2 hafta oynatıp kendisini bitirmekde var.
GT-I9300 Tapatalk
Kaç maçını izledinde buna karar verdin. Sinan' ı kaç defa ligde 90 dakika izledin. 15 dakika futbolcu izlemekle malesef buna karar verilmez. Önce bi kendini kanıtlasın da sonra Umut ya da Pandev' den kötü ya da iyi olduğuna karar veririz. O kadar iyiyse zaten formayı alması kaçınılmaz olur. Şişiriyorsunuz böyle oyuncuları sonra elimizde patlıyor.Umut ve Pandev'den kötü olma ihtimalinin olmaması bence yeterli bir referans.
Kaç maçını izledinde buna karar verdin. Sinan' ı kaç defa ligde 90 dakika izledin. 15 dakika futbolcu izlemekle malesef buna karar verilmez. Önce bi kendini kanıtlasın da sonra Umut ya da Pandev' den kötü ya da iyi olduğuna karar veririz. O kadar iyiyse zaten formayı alması kaçınılmaz olur. Şişiriyorsunuz böyle oyuncuları sonra elimizde patlıyor.
GT-I9300 Tapatalk
Sinan'ın onlardan daha kötü olma ihtimalinin olmamasının sebebi, Sinan'ın olağanüstü bir futbolcu olması değil. Pandev ve Umut Bulut'un şu an dibi görmüş olması. Yani bir büyük takım için bundan daha kötü bir forvet performansı olamaz. Forvete bir defans oyuncusu koysaydık bu akşam, Umut'tan daha kötü olmazdı.
Zaten Umut iyi demiyorum. Beklentinin büyütülmesindeki sebep nedir onu soruyorum. Sinan ne oynadıda bu kadar abartıyorsunuz. Öyle bir beklentiye kapılmışsınız ki sanki Sinan her maç hattrick yapacak sanıyorum. Oynasın elbette ama öyle Galatasaray' ın gol yükünü kaldıracak seviyede olmadığını bil sadece.Sinan'ın onlardan daha kötü olma ihtimalinin olmamasının sebebi, Sinan'ın olağanüstü bir futbolcu olması değil. Pandev ve Umut Bulut'un şu an dibi görmüş olması. Yani bir büyük takım için bundan daha kötü bir forvet performansı olamaz. Forvete bir defans oyuncusu koysaydık bu akşam, Umut'tan daha kötü olmazdı.
Zaten Umut iyi demiyorum. Beklentinin büyütülmesindeki sebep nedir onu soruyorum. Sinan ne oynadıda bu kadar abartıyorsunuz. Öyle bir beklentiye kapılmışsınız ki sanki Sinan her maç hattrick yapacak sanıyorum. Oynasın elbette ama öyle Galatasaray' ın gol yükünü kaldıracak seviyede olmadığını bil sadece.
GT-I9300 Tapatalk
Umut ve Pandev'den kötü olma ihtimalinin olmaması bence yeterli bir referans.
Pandev eski Pandev olsa top diye oynar hepsini