Sinan Gümüş

Hamza hoca Bursa macinda OY-NAT-MAZ. Daha taktiksel eksikleri var demis mactan sonra.

Merak ediyorum Umut Bulutun ne sekilde taktiksel olarak bir akli oldugunu, veya Olcanin falan. Sür iste gencecik cocugu sahaya. Adam sirtina aliyor rakipleri, öbürleri yikiliyor resmen ikili mücadelelerde.

Hamza hoca Bursa macinda OY-NAT-MAZ. Daha taktiksel eksikleri var demis mactan sonra.

Merak ediyorum Umut Bulutun ne sekilde taktiksel olarak bir akli oldugunu, veya Olcanin falan. Sür iste gencecik cocugu sahaya. Adam sirtina aliyor rakipleri, öbürleri yikiliyor resmen ikili mücadelelerde.

Ben yavaş yavaş sogumaya başladim. Ruhunu Prandelli mi ele geçirdi bu adamin. Saçma sapan yorumlar yapiyor.

takitikten bahsetmesi gerçekten komik olmuş nitekim gördük bugün taktik anlayışını

Sınan bu halıyle bu takımda banko ılk onbırde oynar.

Bruma'ya göre daha bilerek oynuyor.

Sinan'ın taktik bilgisi yok ama Umut'un, Olcan'ın, Burak'ın falan var herhalde.

90'dklık oynayamaz çok açık 2.yarı yürüyordu bir ara,birkaç sefer patlama gösterdi maç içinde biraz daha zamanı var.

Taktik eksikliği varmış !!!
Taktik bütünlüğü olanları sayaydı da .....

Sinan Gümüş düşmanlarını öldüreceğiz.

Kendini yere atmaktan vazgec bu oldu 3, olmuyor boyle sinan olmuyor gozumuzden dusme.

Önümüzdeki sezon Burak ve Umut abilerinden kurtulursa kaliteli bir yabancı forvetin yanında kendini daha da geliştirir.

Elimizdeki en iyi kanat oyuncusu ve haftasonu oynatılmayacak

Olcan-Selçuk-Yasin-Cemaili-Hamit-Tarık bu 6 adam varken bırakın sinanaı sağa bale sola ronaldoyu koyun onlar bile oynayamaz...Takım resmen olcan ve yasine oynayacağız diye yırtındı..Ne hamti ne selçuk sağa top yollamadı...Zaten top gelse de arkasındaki tarık o kadar rezil ki adam 2'ye 1'e bile giremedi... Dün silik olsa da hız güç oyun zekası bu eleman gayet hazır hamza kendini kandırmaya çalışmasın yok taktik eksiği var diye... Elimizde iyi kanat oyuncusu olsa birşey diyemem ama ne olcan ne bruma ne yasin hiçbirinde iş yok bu sene..

Cemali sakatlıktan çıkmasına rağmen saydığın isimlerin en iyisiydi

ulan adami rezil ediyonuz .. Genc futbolcu boyle dandik adamlarla oynatarak ..

koy Sneijder li kadroya gor bak bakalim nasil ucuruyor

Geri
Üst Alt