Sinan Gümüş

Oynatmayacağını söylemedim. Genelde son 5 dkaika falan sokuyor böyle oyuncuları.
Bunun da yeterli riski almak istememesi olarak görüyorum.
Ben de sana fazla kafaya takma diyorum.Yakin zamanda hakettigi süreyi verecek diyorum sadece.Yoksa yanlis bir sey söyledigini iddia eden yok.

☆$☆

Taraftarın Sinan konusundaki ısrarını hiç anlamıyorum. Bu kadar sahada ısrarla istenmesi için referansı nedir?

Ne oynadıda biz kaçırdık? Önce bi kıvama gelsin. Hayır yani tamam Umut kötü, Pandev bitik de Sinan hakkında da methiyeler dizemeyiz. 2 hafta oynatıp kendisini bitirmekde var.

GT-I9300 Tapatalk

Son düzenleme:
Taraftarın Sinan konusundaki ısrarını hiç anlamıyorum. Bu kadar sahada ısrarla istenmesi için referansı nedir?

Ne oynadıda biz kaçırdık? Önce bi kıvama gelsin. Hayır yani tamam Umut kötü, Pandev bitik de Sinan hakkında da methiyeler düzemeyiz. 2 hafta oynatıp kendisini bitirmekde var.

GT-I9300 Tapatalk

Umut ve Pandev'den kötü olma ihtimalinin olmaması bence yeterli bir referans.

Ne oynadıda biz kaçırdık? Önce bi kıvama gelsin. Hayır yani tamam Umut kötü, Pandev bitik de Sinan hakkında da methiyeler dizemeyiz. 2 hafta oynatıp kendisini bitirmekde var.

GT-I9300 Tapatalk

Sinan´in yetenekli oldugunu düsünüyorum, ama burada methiyeler düzenler, iki üc mac oynasa cocugu cöp ilan edebilir...

GT-I9300 Tapatalk

Öyle ya da böyle, yedek kulübesindeki bir hücum oyuncusu ve sakat bir oyuncuyu kıramadığı için hoca oyuna onu almıyor. Sakat olan oyuncuyu alıyor. Son 3-5 dakikada şans veriyor.

Ki Sinan yetenekli bir çocuk, A2'de ve kupa maçlarında aldığı sürelerde çok olumlu işler yaptı. En azından biraz şansı hak ediyor. Bu çok büyük bir riskte değil, zira Umut Bulut hücumda harikalar yaratmıyor, çok verimsiz ve kötü futbol sergiliyor.

Umut ve Pandev'den kötü olma ihtimalinin olmaması bence yeterli bir referans.
Kaç maçını izledinde buna karar verdin. Sinan' ı kaç defa ligde 90 dakika izledin. 15 dakika futbolcu izlemekle malesef buna karar verilmez. Önce bi kendini kanıtlasın da sonra Umut ya da Pandev' den kötü ya da iyi olduğuna karar veririz. O kadar iyiyse zaten formayı alması kaçınılmaz olur. Şişiriyorsunuz böyle oyuncuları sonra elimizde patlıyor.

GT-I9300 Tapatalk

Kaç maçını izledinde buna karar verdin. Sinan' ı kaç defa ligde 90 dakika izledin. 15 dakika futbolcu izlemekle malesef buna karar verilmez. Önce bi kendini kanıtlasın da sonra Umut ya da Pandev' den kötü ya da iyi olduğuna karar veririz. O kadar iyiyse zaten formayı alması kaçınılmaz olur. Şişiriyorsunuz böyle oyuncuları sonra elimizde patlıyor.

GT-I9300 Tapatalk

Sinan'ın onlardan daha kötü olma ihtimalinin olmamasının sebebi, Sinan'ın olağanüstü bir futbolcu olması değil. Pandev ve Umut Bulut'un şu an dibi görmüş olması. Yani bir büyük takım için bundan daha kötü bir forvet performansı olamaz. Forvete bir defans oyuncusu koysaydık bu akşam, Umut'tan daha kötü olmazdı.

Sinan'ın onlardan daha kötü olma ihtimalinin olmamasının sebebi, Sinan'ın olağanüstü bir futbolcu olması değil. Pandev ve Umut Bulut'un şu an dibi görmüş olması. Yani bir büyük takım için bundan daha kötü bir forvet performansı olamaz. Forvete bir defans oyuncusu koysaydık bu akşam, Umut'tan daha kötü olmazdı.

Çok Şert Töre

Umuttan kötü olma ihtimali yok, Almanyadan odun getirsen umuttan iyi durur sahada

Dünkü maçtaki en büyük üzüntüm sinanın 5 dk oynamasıydı...Yani hamza hocayı cidden anlamıyorum sakat burak giriyor okey sonra tekrar sakatlanıyor hamit nedir abi biri açıklasın artık...Böyle saçmalık olmaz.. Kupa maçı oynanıyor diyarbakırla gruptan çıkmışsın ama sinana 1 dk. bile yok.. Maç 2-0 olmuş rizenin mecali yok Umut b.k gibi oynuyor ama demiyor ki bir yarım saat de sinan oynasın.. Cidden analamıyorum adamın ne yapması lazım 20-30 dk. şans bulması için hamza hoca antrenmanda uçsa bile bu elemana şans vermez .. Böyle genç oyuncu kazanılmaz

Zaten Umut iyi demiyorum. Beklentinin büyütülmesindeki sebep nedir onu soruyorum. Sinan ne oynadıda bu kadar abartıyorsunuz. Öyle bir beklentiye kapılmışsınız ki sanki Sinan her maç hattrick yapacak sanıyorum. Oynasın elbette ama öyle Galatasaray' ın gol yükünü kaldıracak seviyede olmadığını bil sadece.

GT-I9300 Tapatalk

Zaten Umut iyi demiyorum. Beklentinin büyütülmesindeki sebep nedir onu soruyorum. Sinan ne oynadıda bu kadar abartıyorsunuz. Öyle bir beklentiye kapılmışsınız ki sanki Sinan her maç hattrick yapacak sanıyorum. Oynasın elbette ama öyle Galatasaray' ın gol yükünü kaldıracak seviyede olmadığını bil sadece.

GT-I9300 Tapatalk

O konuda hemfikiriz zaten. Sinan tek başına gol yükünü taşır demedim ben asla. Ama madem ki Burak Yılmaz sakat, o zaman Umut oynayacağına Sinan oynasın dedim. Hani hem daha potansiyelli, hem de kendini geliştirebilme olasılığı var. Umut'un böyle bir olasılığı artık yok. Yoksa Sinan oynasın kimse oynamasın Burak da yedek otursun demedim zaten. Kastettiğim şey, dün akşamki şartlarda Sinan'ın forma giymesinin gerekliliğiydi.

Bugün takımda en beğendiğim oyuncuydu topu fazla ayağında tutmadan etrafını hızlı şekilde iyi süzerek verdi paslarını.brumadan önce sinanın üzerinde durulmali

maçı izleyemedin , en çok Sinan'ı merak ediyorum nasıldı ?

fena değildi ama beklediğimiz gibi de değildi.bilhassa 2.yarı düştü iyice oyundan.yeni bir ardamız olur mu ümidini ise taşıyorum hala...

Geri
Üst Alt