Sinan Gümüş

ulan ebu cehiller , adam oynadikca ritim kazanacak .. bakin Koray/Emre nasil adapte oldu takir takir oynuyor .. biraz SABIR kufur ettirmeyin simdi bana

Oynatılmaya devam edilmeli. Bilhassa sol tarafta oynamalı ki, oradan daha iyi içe kat edip dikine gidebiliyor. Bruma girdikten sonra ikisi de etkilerini artırdılar, takımın çehresi değişti.

Oynatılmaya devam edilmeli. Bilhassa sol tarafta oynamalı ki, oradan daha iyi içe kat edip dikine gidebiliyor. Bruma girdikten sonra ikisi de etkilerini artırdılar, takımın çehresi değişti.

Öyle deme renktaş. Oynatılır mı hiç ? Telles var.

Şu anki kadromuzda sonradan girince etkili olacak 2 isimden biri.Diğeri de sınıra takılan Bruma.

Beyinsel handikaplilar yorum yapmasin ne olur.

Sinan kötü futbolcu değil ama biraz fazla abartıyoruz herhalde böyle oynamayan gençleri keza Koray içinde geçerli bu.

Pek iyi değildi ama gelişime açık ve potansiyelli bir oyuncu. Üzerinde durulması gerekiyor.

Öyle deme renktaş. Oynatılır mı hiç ? Telles var.

Renktaş, Telles yoksa Olcan var, o olmasa Yasin, hiçbiri olmasa Hamit. Eh Hamit olmasa bu sefer de taraftar burun kıvırır. Bak 1 gol kaçırdı kıyamet koparmış bazıları. Şimdi düşündüm de oynamaması daha iyi galiba.

o top sol ayağına gelse goldü.maçın atmosferi de çok farklıydı.rahat değildik ki maçta ve çok kötüydük.ne bekliycen böyle bi durumda..ben çok umutluyum.bu çocuk üzerinde durulmaya değer.

Top ayagina geldigindr yetenegini belli ediyor. Yasin ve Olcan dan daha fazla hemde

~tap

Son şutu gol olsaydı daha iyi olurdu ama yine de önümüzdeki maçlarda oynatılmaya devam edilmeli.Bu çocukta kalite var.Üzerinde durulması gerekiyor.

bence burak'ın yokluğunda umut ile beraber çift forvet oynamalı. çünkü bizim takımda tek forvetli sisteme uyacak bir santrafor yok. tek forvet oynadığımız her maç hücum gücümüz yerlerde oluyor

ben de sola yakın oynasın istiyorum çünkü sno o taraftda sno ve sinan mükemmel anlaşacak şasns tanınsın yeter ki

Gencecik adamsın yeteneğin de var ne diye kendini yere atıp yanlış imaj çiziyorsun anlamak mümkün değil .

Hoca niye oyuna geç alıyor veya oynatmıyor bir türlü çözemiyorum.

İyi topçu 10-15 dakika da olsa maç sonlarında oyuna alınsın.seneye daha iyi olacak bence

Vuruş tekniği çok iyi.
Isabet konusunda çalışmalı

Geri
Üst Alt