Sinan Gümüş

yasinin yerine her türlü oynaması lazım. belki olur olmaz o ayrı bir hikaye ama yasinden bir halt olmayacağı çok açık. onla vakit kaybetmek yerine formayı hakedene versene be adam.

Koray,Sinan ve Emre'nin esamesi okunmuyordu Hamza hoca gelene kadar

Daha kötü örneklerle karşılaştırmak durumu değiştirmiyor. Emre genç olarak nitelenemeyecek yaşta, Koray ve Sinan'a yeteri kadar şans verilmediğini düşünüyorum. Emre Can da gruba dahil edilebilir.

Daha kötü örneklerle karşılaştırmak durumu değiştirmiyor. Emre genç olarak nitelenemeyecek yaşta, Koray ve Sinan'a yeteri kadar şans verilmediğini düşünüyorum. Emre Can da gruba dahil edilebilir.
Yasin de genç adam, kurtarıcı diye sahaya sürdüler kaç maç yani zamansız yapilan çok iş var gençler konusu çok hassas

Adama bel bağlamayın yahu gördük geçen maçta,bugün de sonradan dahil olacak muhtemelen, yavaş yavaş olur bazı şeyler çok oyuncuyu çöp etti sabırsızlığımız en iyisini Hamza hoca yapıyor.
Hadi bu maç ya da ligde tamam diyelimde amatör balçova karşısındada bi 60 dk oynamayacak kadar kötü futbolcu değil bence

U21 maçında yine gol attı.

Bunun da yidlizini söndürecegiz anlasilan.

Kendi isteğiyle u21 de oynamak istediği söyleniyor. Şu adamın hevesini kırmadan kazanabilesek şahane olur.

Anlamiyorum arkadas, rakip Balikesir ligin en kötü takimi. Bu macta Sinana sans vermeyeceksin de ne zaman vereceksin?

Umut,Yasin falan oynayacagina bu cocuk oynasin iste.

Hat-trick yaptı

a takim icin yetersiz

lakin umut ve pandev gibi 2 bitik topcunun oldugu yerde en azindan 18de durmali

Hamza hocanin israrlar görmek istemdi adam, hergün ona ders veriyor.

umut kazmasini veya lesh olmus pandevi kadroya al ama sinani alma neden? cidden bilmek istiyorum neden almiyor kadroya, pismesi icin degildir heralde sonucta sinan 21 yasinda, baska liglerde adamlar 17 yasinda oynatiyor isik gördügü oyuncuda. Nezaman gözümüs adil forma dagtan hoca görecek onu merak ediyorum.

dolu dizgin devam ediyor. hep brumanın portekiz genç takımı örnek veriliyor ya
bruma a2de oynasın şu istatistiğe ulaşamazdı.

ne yazıkkı hamza harcadı çocuğu
türkiye kupasında amatör takıma karşı bile oynatmıyo.

"Taktiksel anlamda eksiklikleri var" demiyormuydu Hamza hoca? Ya hoca birak bu isleri, Umut,Tarik falan sanki cok anliyor taktik den. Tarik daha rakibi nasil karsilayacagini bilmiyor.

Allah yüzüne gülsün artık ne diyim..a takımda oynarsa şampiyonluk yolunda ciddi katkı vereceğini düşünüyorum.

"Taktiksel anlamda eksiklikleri var" demiyormuydu Hamza hoca? Ya hoca birak bu isleri, Umut,Tarik falan sanki cok anliyor taktik den. Tarik daha rakibi nasil karsilayacagini bilmiyor.
hamza hatalarını gören bi adam.sinan için de pişmanlık duyuyo bence.artık gerekeni yapar inşallah.

Geri
Üst Alt