Sinan Gümüş

Bu adam iki maç şans bulup kötü oynasin forumun yarısı gönderilsin demezse bişey bilmiyorum

adamın tek eksiği sol kanadın iyi işlemesi ve haliyle hocanın solu bozmayıp kendisini sağa koyması.

sneijderden dolayı oyun yasin sneijder ikilisiyle yürüdü ve manisa maçında sağda top alamadı.

gelen 2. topta 2 kişinin arasından geçerek penaltı yaptırdı.

kısaca bu elemanı bir de sneijdere yakın görelim.

ayrıca aydın gibi bir oyuncu bu takımda aralıksız oynamıştı sinan hayli hayli oynar iyi de oynar.

senin de verdiğin likelardan egoistliğin öne çıkıyor :S

Şimdiden birşeyler beklemek yanlış olur kiraya gitmesi lazım

Şimdiden birşeyler beklemek yanlış olur kiraya gitmesi lazım

yurt icinde kiraya giderse biter. yurt disina giderse uyum sürecini atlatamaz. en iyisi kalsin, kupa maclarinda veya lig maclarinda simdilik 10-15 dakika oynasin.

u21'de gol kraliymis suan yanilmiyorsam.

izleyelim görelim.

yalniz dünkü gibi goller kacirmaya devam ederse m.batdal vol.2 olur :)

tabi mehmet batdal olur,çünkü sinan gümüş forvet.kanatta yapamazsa da bal yapmayan arı olur.ya valla var ya çok sinirleniyorum ama susacam.uzun zamandır kimseyle kavga etmedim forumda...
zorluyosunuz.

bana bu konuyu yasak etsinler....çünkü sinan hem yetenekli,hem efendi,u21 de oynamaktan bile mutluluk duyan bi kardeşimiz.ve ben en ufak olumsuz bi yorumda cıngar çıkarabilirim.men edin beni bu konudan.

Son düzenleme:
Siz manyakmisiniz? Vallah genç oyunculara karşı komplexlimisiniz?

Adam OYNUYOR işte KALİTE belli çok iyi bir oyuncu sadece kendisini gostermek için çok heyecan yapıp bencil oluyor. O anlarda bile kalite bariz belli oluyor

Bizim taraftar kadar bok taraftar yok.

Yillardir genclere sans verilsin diye bagiririz, sonra hic birni begenmeyiz. Ulan mal misiniz arkadas??

Hamza hoca da hakli, ama Bruma´nin da taktiksel acidan hazir oldugunu düsünmüyorum mesela.

Evet Türkleri daha cabuk harcayabiliyoruz, ama Bruma kadar oynayacagindan eminim.

Bruma´yi bir sekilde satmamiz lazim ya. Elimizde patlayacak

Taraftar kendisinden cok seyler bekliyor oda haliyle kendini kanitlamak icin gol atmak istemesi cok dogal.

Brumadan daha yararli topcu.

BRUMA> Sinan gümüs. Aslinda Sinan'i da çok begeniyorum...hayal ettigim Hücüm kanatlari ve Sneijder ortasinda off offf : Sinan - Sneijder - Bruma

Geri
Üst Alt