Sinan Gümüş

Uçuyor lan adam. Performansini arttirarak devam et, formayi kap.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

top tutuyor, tek pas yapıyor, boş alanlara sızıyor...önceden overrated demiştim ama yanılmışım. kondisyonsuz hali böyleyse takıma alışmış form tutmuş hali nasıl olur allah bilir. satın burak ve umutu as forvet sinan yedeği niasse-berk ismail olsun.

Kiralık bile göndermek hata olur bu saatten sonra. Koy direkt 11'e. Şampiyonlar Ligi'nde de banko oynat. 1-2 sene sonra Atletico, PSG falan peşinde kuyruk oluşturur. Ama yanarım yanarım bu adamın Umut'tan daha az şans bulacağını bildiğime yanarım.
malesef bu yönetim den beklenir. geleceği cok parlak. .kendine bakarsa işine 4 elle sarılirsa dediğin gibi elit klupler peşinde kuyruk oluşturur.

"Kiralanmalı yetersiz." diyen bir TD var başımızda.

Bu adam yetersizse, ne diyeyim ben :)

Her zaman dediğim gibi tek sanssiligi hamzo. Ama o malum pozsiyonda soldaki boş adamı gormeliydi.

saha görüsü sayif zaten su an. bu konuda ciddiden gelismesi gerekir.
örnek posisyon dedigin ama daha öncede göze carpmisti bu eksikligi oynadigi maclarda.

Eğer world class bir santrafor alınmayacaksa bu adamın üzerine düşülmeli bu sene. Gerçekten inanılmaz bir potansiyeli var, haksızlık yapılmasın artık yeter.

Bruma ve umut buluta verilen şans keşke bu bu çocuğa verilseydi bugün mükemmeldi.

Bu adam bu sene en az 20 mac da ilk 11 oynamali .Umut'a Bruma'ya verilen sanslar Sinan'a da verilmeli .

Yanlis yapma Hamza Hoca .Oynat bu cocugu

Sağ kanat alınmazsa ilk 11'e yazılabilir.

Umarim bu cocugun HAKKINI yemezler bu sezon.

Daha yeterli degil ama oyuna her oyuna girdiginde oyun canlaniyor bence cokta şık duruyor sag tarafta,birde ust uste ilk 11 baslayabilse pisicek olucak bu cocuk. sag tarafta umut , forvette umut gormek istemiyor bu gozler.

Bu adam şu an belçikada veya hollandada olsaydı şu an değeri en az 20 milyon euroydu adam bildiğin yeni Robben yani NET..İlk girdiği anda oyuna ısınmadan gol vuruşu çok iyiydi ama girmedi çok müthiş yetenek.

hız var şut atıyor futbolu biliyor daha ne olsun

Stuttgart alt yapısı Almanya'nın en sağlam alt yapısı şu anda.Çok iyi adam ama son vuruşları geliştirmeli.Yabancı olsa uçurmuşlardı bu adamı büyük ihtimalle forum tarafından :D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=xkl-SabMyOM[/media]

İlk geldiği zamanda son vuruş demiştim hala son vuruş diyorum.Ulan hiç mi bir şey öğretmiyorsunuz arkadaş anlamıyorum ki.
Gerçi bu son yorumumu foruma bakaraktan yazıyorum.Hazırlık maçlarını takip etmedim bu sene.Ama çok iyi topçu.

Galiba heyecan ve bir an önce kendini ispatlama arzusu tercih hatalarına ve yapamayacağından fazlasını denemeye itiyor kendisine güvenip şans verilmeli.

Geri
Üst Alt