- 12 Temmuz 2009
- 60.914
- 24.282
- 3.138
aydin yilmaz gibilere senelerce sans verildi bu adama sanki hala verilmiyecek gibi geliyor bana. adaletsiz dünya iste
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gerçekten bizim klüpte işler torpille yürüyor bu kesin !! sinan gibi adamı nasıl görmezden gelirler inanılmaz ama dünkü performansından sonra göndermek bence sıkar !!
kör olan sensin !! geçen sene kaç maç oynadı sinan söyle bakalım futbol cahili dengetör hayranı devran !!Ya hiçbişey bilidğinde yok senin prandelli bi kez olsun oynatmadı hamza hoca geldiği günden bu yana oynatıyor bi bakıma sayesinde sinanı kazanacaz nerdeyse bunu göremiyorsa bir insan kördür yahu kör.
kör olan sensin !! geçen sene kaç maç oynadı sinan söyle bakalım futbol cahili dengetör hayranı devran !!
neyse biz senle ayrı galaksilerdeniz bu iş sonsuza kadar uzar boşvercevat elinin altında internet var aç bak prandelli kadroya almazken hamza hoca kaç kez kupa maçları lig vs oynatmış aklı sıra bok atacak hocaya bari biraz mantıklı olsa neyse derim başka bir hoca olsa dünkü hazırlık maçında şans bile vermeyebilirdi hocada sinanı kazanmak istiyor ama eşek hoşaftan ne anlar kime anlatıyoruz
neyse biz senle ayrı galaksilerdeniz bu iş sonsuza kadar uzar boşver
Ya hiçbişey bilidğinde yok senin prandelli bi kez olsun oynatmadı hamza hoca geldiği günden bu yana oynatıyor bi bakıma sayesinde sinanı kazanacaz nerdeyse bunu göremiyorsa bir insan kördür yahu kör.
Sana bir gün yazılı olarak da çok pis küfredecem haberin olsun şaşırma. Provakatörmüsün yoksa gerçekten dangalakmısın anlayamadım.
hop hop ağır ol benim adımı sakın ağzına alma bir daha !! adiminler bakar ip adresinden !!Cevatın ikinci üyeliğimisin yediğin laflar çokmu zoruna gitti böyle dangalakça mesaj attın.
Sen insanlarla laf dalaşna girmek için mi bu forumdasın. Gördüğüm tüm yorumların tahrik üzerine.Cevatın ikinci üyeliğimisin yediğin laflar çokmu zoruna gitti böyle dangalakça mesaj attın.
Sen insanlarla laf dalaşna girmek için mi bu forumdasın. Gördüğüm tüm yorumların tahrik üzerine.
hop hop ağır ol benim adımı sakın ağzına alma bir daha !! adiminler bakar ip adresinden !!
bu pardon beni kesmez bana iftira attın !! cenk ekim le benim aynı kişi olduğum iftirasını attın !! artık gerisi adminlerin modların bileceği iş !! ya ben forumdan atılırım attığın iftira doğru çıkarsa !! yada sen ceza yersin bu kadar basit devran beySanada o şekilde bi yorum yakışmazdı zaten dangalığın teki heralde pardon cevat bey.
bu pardon beni kesmez bana iftira attın !! cenk ekim le benim aynı kişi olduğum iftirasını attın !! artık gerisi adminlerin modların bileceği iş !! ya ben forumdan atılırım attığın iftira doğru çıkarsa !! yada sen ceza yersin bu kadar basit devran bey