Sinan Gümüş

aydin yilmaz gibilere senelerce sans verildi bu adama sanki hala verilmiyecek gibi geliyor bana. adaletsiz dünya iste

Eğer ben bu futbol denen oyundan biraz anlıyorsam, Sinan Gümüş, önümüzdeki 3-4 yıl içerisinde Avrupa'da ismi bilinen, piyasası minimum 25 Milyon Euro olan bir adama dönüşecek. Hamza forma şansı versin ya da vermesin bir şekilde o patlamayı yapacak. Ha gönül ister ki bizim formamız altında o patlamayı yapsın.

gerçekten bizim klüpte işler torpille yürüyor bu kesin !! sinan gibi adamı nasıl görmezden gelirler inanılmaz ama dünkü performansından sonra göndermek bence sıkar !!

gerçekten bizim klüpte işler torpille yürüyor bu kesin !! sinan gibi adamı nasıl görmezden gelirler inanılmaz ama dünkü performansından sonra göndermek bence sıkar !!

Ya hiçbişey bilidğinde yok senin prandelli bi kez olsun oynatmadı hamza hoca geldiği günden bu yana oynatıyor bi bakıma sayesinde sinanı kazanacaz nerdeyse bunu göremiyorsa bir insan kördür yahu kör.

Ya hiçbişey bilidğinde yok senin prandelli bi kez olsun oynatmadı hamza hoca geldiği günden bu yana oynatıyor bi bakıma sayesinde sinanı kazanacaz nerdeyse bunu göremiyorsa bir insan kördür yahu kör.
kör olan sensin !! geçen sene kaç maç oynadı sinan söyle bakalım futbol cahili dengetör hayranı devran !!

kör olan sensin !! geçen sene kaç maç oynadı sinan söyle bakalım futbol cahili dengetör hayranı devran !!

cevat elinin altında internet var aç bak prandelli kadroya almazken hamza hoca kaç kez kupa maçları lig vs oynatmış aklı sıra bok atacak hocaya bari biraz mantıklı olsa neyse derim başka bir hoca olsa dünkü hazırlık maçında şans bile vermeyebilirdi hocada sinanı kazanmak istiyor ama eşek hoşaftan ne anlar kime anlatıyoruz

cevat elinin altında internet var aç bak prandelli kadroya almazken hamza hoca kaç kez kupa maçları lig vs oynatmış aklı sıra bok atacak hocaya bari biraz mantıklı olsa neyse derim başka bir hoca olsa dünkü hazırlık maçında şans bile vermeyebilirdi hocada sinanı kazanmak istiyor ama eşek hoşaftan ne anlar kime anlatıyoruz
neyse biz senle ayrı galaksilerdeniz bu iş sonsuza kadar uzar boşver

Hamza'da forma adaleti varsa eğer, Umut'un yerine bu çocuğa şans vermeli artık maçlarda.

Sana bir gün yazılı olarak da çok pis küfredecem haberin olsun şaşırma. Provakatörmüsün gerçekten anlayamadım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forvet alınmasa bile Umut, Sercan gitsin

SinanG, Poldi, Burak
Daha iyi olur,enazından GÜMÜŞ oynar.

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bursa macında ilk 11 cıkması lazım. hani artık patlamaya hazır gözüküyor, bursa macında söyle bir gol bir asist yapsa daha da kimse tutumaz sinan'ı..

Sen insanlarla laf dalaşna girmek için mi bu forumdasın. Gördüğüm tüm yorumların tahrik üzerine.

Ya yok birader forum burası herkes kendince yazar düşüncesini ben hamza hocacıymışım güya bana sataşıp duruyolar cevaben yazıyorum çoğunu kimseyi kırmak istemem kesinlikle hiç hoş bi üslup değil ama kaşınıyorlar durduk yerde aşşalayıcı yorum yazyorlar ben cahillik diyorum ülkece böyleyiz zıt fikir küfür gibi gelir bize hep nedense

Sanada o şekilde bi yorum yakışmazdı zaten dangalığın teki heralde pardon cevat bey.
bu pardon beni kesmez bana iftira attın !! cenk ekim le benim aynı kişi olduğum iftirasını attın !! artık gerisi adminlerin modların bileceği iş !! ya ben forumdan atılırım attığın iftira doğru çıkarsa !! yada sen ceza yersin bu kadar basit devran bey

bu pardon beni kesmez bana iftira attın !! cenk ekim le benim aynı kişi olduğum iftirasını attın !! artık gerisi adminlerin modların bileceği iş !! ya ben forumdan atılırım attığın iftira doğru çıkarsa !! yada sen ceza yersin bu kadar basit devran bey

admin yok ki bu forumda mod var iftiraya ceza vara verilsin yoksa sen güzel bi matem tutarsın :(

Geri
Üst Alt