Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu pardon beni kesmez bana iftira attın !! cenk ekim le benim aynı kişi olduğum iftirasını attın !! artık gerisi adminlerin modların bileceği iş !! ya ben forumdan atılırım attığın iftira doğru çıkarsa !! yada sen ceza yersin bu kadar basit devran bey
Cevat renkdaş, seni alıntı yapıyorum ki bu provakatör arkadaş farklı kişi olduğumuzu anlasın. ikimiz de onlinenız şuan. Bu adamın mesajları fikir belirtmek falan değil düpedüz tahrik. Son mesajında da iftira attığını kabul etti zaten.
tam bir forvet bencilliği var, bu bencillikle zor oynatır onu hamzator. azcık etrafına bakmalı. çok yetenekli, fiziği çok iyi, vuruşları çok iyi.
not : kendisini seven ve daima oynatılmasını isteyen biriyim.
haklısın renktaş. ancak hamzator oynatmaz diye söylüyorum.Bencil olacaksa birileri bu çocuk olsun İsa'cım
Bıktım ben Burak ve Umut denen futbol özürlülülerinin bencilliğinden
Sent from my iPad using Tapatalk
Tarz çok farklı hacı ?ama onun gibi büyük yıldız olmaktan (sol ayaklı) olduğu içinde Bale örneği verdiysen birşey diyemem.Bale olmamak için hiç bir sebep yok.Doğru oynatılıp ısrar edildiği sürece patlama yapar.Bursa'da olsa çoktan değeri 10 m olmuştu.
Tarz çok farklı hacı ?ama onun gibi büyük yıldız olmaktan (sol ayaklı) olduğu içinde Bale örneği verdiysen birşey diyemem.
niasse gelirse sinan yolcu demektir. bizde oynamayacak gibi kiralansın bari