Sinan Gümüş

Sinan'ın en büyük şanssızlığı önünde Burak gibi bi forvetle oynamak zorunda olması. Elmander ile oynasa bir senede 10m€ koyardı.

bu pardon beni kesmez bana iftira attın !! cenk ekim le benim aynı kişi olduğum iftirasını attın !! artık gerisi adminlerin modların bileceği iş !! ya ben forumdan atılırım attığın iftira doğru çıkarsa !! yada sen ceza yersin bu kadar basit devran bey

Cevat renkdaş, seni alıntı yapıyorum ki bu provakatör arkadaş farklı kişi olduğumuzu anlasın. ikimiz de onlinenız şuan. Bu adamın mesajları fikir belirtmek falan değil düpedüz tahrik. Son mesajında da iftira attığını kabul etti zaten.

olm burda kı kavga cok komık lan

Şuanda takımda sağ açıkta oynayabilecek en önemli isim Sinan Gümüştür. Kiralık göndereceğine sen oynatsana be adam.

Cevat renkdaş, seni alıntı yapıyorum ki bu provakatör arkadaş farklı kişi olduğumuzu anlasın. ikimiz de onlinenız şuan. Bu adamın mesajları fikir belirtmek falan değil düpedüz tahrik. Son mesajında da iftira attığını kabul etti zaten.

ly91AE.jpg

Bu cocukta yetenek oldugunu daha oncede biliyorduk ama gel ki bunu Hamzaya anlat.Umutta ne goruyorsa artik bunu oynatmiyor.Surekli oynasa kanat aramayiz iste hamza bizi zorluyor.

Defansif yönünü geliştirmesi lazım

Ardanın ilk zamanları gibi geriye hiç dönmüyor.Yetenek var ama o kesin

Hamza hoca sağolsun Umuttan önce oyuna sokarak biraz da olsa adalet adına ışık verdi

tam bir forvet bencilliği var, bu bencillikle zor oynatır onu hamzator. azcık etrafına bakmalı. çok yetenekli, fiziği çok iyi, vuruşları çok iyi.
not : kendisini seven ve daima oynatılmasını isteyen biriyim.

tam bir forvet bencilliği var, bu bencillikle zor oynatır onu hamzator. azcık etrafına bakmalı. çok yetenekli, fiziği çok iyi, vuruşları çok iyi.
not : kendisini seven ve daima oynatılmasını isteyen biriyim.

Bencil olacaksa birileri bu çocuk olsun İsa'cım

Bıktım ben Burak ve Umut denen futbol özürlülülerinin bencilliğinden

Sent from my iPad using Tapatalk

Bu sezon inşallah hakkı yenmez de kendini gösterir.
G.Töre'den falan fazla Sinan kesinlikle.

Bale olmamak için hiç bir sebep yok.Doğru oynatılıp ısrar edildiği sürece patlama yapar.Bursa'da olsa çoktan değeri 10 m olmuştu.

Bale olmamak için hiç bir sebep yok.Doğru oynatılıp ısrar edildiği sürece patlama yapar.Bursa'da olsa çoktan değeri 10 m olmuştu.
Tarz çok farklı hacı ?ama onun gibi büyük yıldız olmaktan (sol ayaklı) olduğu içinde Bale örneği verdiysen birşey diyemem.

Son düzenleme:
En az Töre kadar olabilecek potansiyeli var. Şu adamı oynatmayan hocanın kafasını merak ediyorum cidden.

Bruma ve Sinan bu sene en azından kanat alternatiflerimiz olarak akdroda kalsa ne olurdu? Belli ki yollayacaklar adamı. Buna da kıyacak Hamza evlatları için. Sercan akdar Aydın akdar değer vermiyor bu çocuğa.

Geri
Üst Alt