Sinan Gümüş

Yeteneksiz olsa her mac sans bulurdu. Bu bir kere kesin.

yeteneksızse 2 3 mac oynatılsın su taraftar bı tatmın olsun ıyıyse zaten devam eder

Yasin'i oynatmayan adamın Sinan'ı 18'e alması beklenemez zaten.

Umut evladı milli takımdan yoksun kalır falan neme lazım.

Kadro daraldı.Mecburen şans bulacak.O az fırsatları iyi değerlendirir umarım.

Kadro daraldı.Mecburen şans bulacak.O az fırsatları iyi değerlendirir umarım.
Çok iyimsersin.

Umut ve Olcanın bacağı falan koparsa o zaman ancak oynatılır. 2 hafta sonra falan A2 ye yollar Hamza yine.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Çok iyimsersin.

Umut ve Olcanın bacağı falan koparsa o zaman ancak oynatılır. 2 hafta sonra falan A2 ye yollar Hamza yine.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Türkiye Kupası'nda mecburen oynatacak.Bu sene Pandev,Dzemaili falan da yok.Forvette falan deneyebilir.Geçen seneki Yasin gibi fırlaması lazım.

Gün senin günün yıl senin yılın aslan. Arda da böyle bi zaman da ortaya çıkmıştı ki o yaz transfer döneminde inamoto ve mehmet topal'ı almıştık. Öyle bir parla ki mecburen oynatsın seni teknik traktör.

Sadece oynatarak gelişmez. Bu işlerden anlayan bir hoca ve ekip olmalı.

Sinan belçikada bir kulübe kiralık gönderilmeliydi, yanlış yapıldı.

Abartı-Ergence duygularla değil samimi olarak söylüyorum ki bu çocuk sezonda 50Maçın 25-30'unda yer almalı 11 veya değil .
Çocuğu acaba fazlamı gözümüzde büyütüyoruz dedik son oynadığında falan uçuyodu ama yer verilmedi tabi.
Keşke biraz şans verilse Santrafor+Sağkanat için çok önemli koz olurdu.

Abartı-Ergence duygularla değil samimi olarak söylüyorum ki bu çocuk sezonda 50Maçın 25-30'unda yer almalı 11 veya değil .
Çocuğu acaba fazlamı gözümüzde büyütüyoruz dedik son oynadığında falan uçuyodu ama yer verilmedi tabi.
Keşke biraz şans verilse Santrafor+Sağkanat için çok önemli koz olurdu.

Biz Gurbetciler bile bazi insanlarin gözünde yabanci sayilarak kadroya alinmiyoruz.

Sinan BJK'da olsaydı şu an her maç oynuyor olurdu. Şenol Güneş böyle bir yeteneği hayatta soldurmaz. Misal olarak düşündüm sadece.

Bizde Hamza yerine şu an herhangi biri olsa kadroya bakar sonra bu çocuğa tutunur yapacak bir şey yok diye ; çünkü evlat algısı olmaz ;sonrasında ise taraftarın yıllarca dilinden düşürmeyeceği bir yıldız doğar.

Eğer bu sene sonunda Hamza gitmezse ve hala şans bulamazsa mutlaka başka bir takıma gidip kendini kurtarmalı. Tüm dileğimiz Dursun-Hamza'nın gitmesi ve bu çocuğu da kazanıp yola devam etmemiz.

Tam parlama zamanı. Bu fırsatı iyi değerlendirmeli.

yine mi yalan söylediler yoksa gerçekten şans verecekler mi görecez. ben sanmıyorum sans vereceklerini

Bu ülke futbolundaki zihniyetten iğreniyorum. Adama hiç şans vermedi hiç, hazırlık maçlarında bile ufak tefek oynattı. Şimdi devamlı oynasa bile, 2-3 kötü maç çıkarsın hemen yedeğe çekecek. Tam da ısrar etmesi gerekirken, zihniyet farklı abi.

Geri
Üst Alt