Sinan Gümüş

Hamzanin yapacagi mallik cocugu ligde kucuk takimlara karsi hic oynatma gel Onemli macta oynat olacak is mi yahu.

Adama kızdım bende ama Poldi gibi kapanan takımı açacak, şut çekecek adamı çıkarıp tecrübesiz adamı alıyorsun ne bekliyorsun ki? Sinan'ı rakibi kovalasın diye aldın diyeceğim rakip bitti la öldü öldü yürüyemiyor maç tam Poldilik bir hal aldı Hamzaoğlu dehası çıkardı adamı

Fırsatlar ayağına geldiğinde değerlendirmessen kulübede çürür gidersin,Alper vitaminsizini yakalamışsın o pozisyonda, koy omuzu bas geç süratlı ve güçlü adamsın efsane olabilirdi bugün.

Kiralansaydı onun içinde iyi olcaktı oynaması lazım sürekli süre almalı Kiralanıp .

Maalesef taraftar Hamza düşmanlığı ve yokluktan yeteneği belli adamı yıldız yerine koyuyor.

Sinan'ın belli özellikleri var ama seviyesi bariz geride şu an bizim takımdan.

Hamza Hoca yeterli veya yetersiz bu ayrı konu, ama her platformda sırf ben demiştim demek için her kararına muhalefet olmak da egoistliktir diye düşünüyorum.

Hepimiz belli oranda Tv'den gördüğümüz kadar futbol biliyoruz, yani bir şey de bilmiyoruz.

Yani neredeyse Hamza'ya hak verecem bunu oynatmadığı için. O son dakikada gelmiş ayağına fırsat, o nasıl bir saçmalamaktır yahu. Hayır zaten ülke şartları belli, burada yeterince şans bulamıyorsun, e bulduğunda değerlendirmek mecburiyetin var ama onu da hunharca harcıyorsun. Bu kadar oynamasını istediğimiz adamın şu pervasızlığı sinir bozucu.

O pozisyonu atsa bambaşka olurdu kendi adına büyük fırsatı tepti.

Çocuga kizmayin sezonun en zor lig maçina kurtarici olarak girdi dogru dürüst maç oynamadan
Sansini kendi yaratacak, sicrama yapmali, Arda mesela boleslav macinda formayi bir aldi bir daha birakmadi yetenekli cocuk firsat geldiginde degerlendirmeli

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emrecan gibi ver Alanya'ya pişsin.Dönerse bizimdir dönmezse hiç bizim olmamıştır zaten.

Saha ve cefre görüşü çok kötü. Alper pisisyonda da belli oldu ama her topla oyunda belli oluyor. Bu iki eksiğini en azından vasat olsa Türkiye'de rahatlıkla oynar

Sansini kendi yaratacak, sicrama yapmali, Arda mesela boleslav macinda formayi bir aldi bir daha birakmadi yetenekli cocuk firsat geldiginde degerlendirmeli

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu çocuk Ligin en zor maçina çikti ondan önce dogru dürüst maç oynamadi

yine Şafak yerine Şakfaklik yapiyorsun olmuyor :/

Kovun sunu yav 10 yıl yapışır sonra aydın sabri gibi balık baştan kokar

Sent from my iPhone using Tapatalk

sorun sinan degil ki. kendisini de severiz ama böyle bir macta kurtarici olacak tek oyuncu sinan ise kadro planlamasinda büyük hata var demektir. hücum oyuncusu eksikligi kesinlikle var.

sneijder ve podolski disinda tüm sezon faydali olabilecek oyuncu grubuna sahip degiliz. sürpriz 2-3 gol atacak oyuncular cikmazsa isimiz zor. olcan filan böyle gol atmali mutlaka.

bir sag kanat, bir de forvet ihtiyacimiz var.

Geri
Üst Alt