Sinan Gümüş

Koordinasyon problemi yaşıyor. Takımın omurgası delik deşik. Sinan tam takım oyuncusu, bu takımda ancak oynadığı sürede arada parlar. Devre arasından sonra ortaya doğru düzgün sağlıklı bir takım yapısı ortaya çıktığında daha sağlıklı yorum yapılabilir. Tabii kiralanmaz ve süre alırsa. Ekstra güç çalışmaları yapması lazım.

Umud asistini gol yapabilseydi bugün kahraman olacaktı.

Bu çocukta herşeyden biraz var hiçbirşeyden tam yok..

İnanılmaz bir vurdumduymazlık var ..

Kafa olsaydı bunda tam şu günlerde umut gibi burak gibi iki yeteneksizden formayı kapardı.. taraftarı da arkasına alırdı..

Çok izledim ne eksik diye bakıyorum bu çocukta istek yok kesinlikle..

Kesin lan umut topu atsaydi hepiniz orgasm olacaktiniz

hanginiz yazdı lan bunu

UEFA Europa League ‏@EuropaLeague 9 sn.9 saniye önce
Sinan Gümüş got his first Süper Lig goal for @Galatasaray in 1-1 draw with Kayserispor last night.
A future star?

hanginiz yazdı lan bunu

UEFA Europa League ‏@EuropaLeague 9 sn.9 saniye önce
Sinan Gümüş got his first Süper Lig goal for @Galatasaray in 1-1 draw with Kayserispor last night.
A future star?
Bu UEFA ciddi ciddi bize yavşıyor sanırım. Olur da 1-2 tur atlarsak 7/24 GS yayını yapacaklar heralde.

Bu çocukta herşeyden biraz var hiçbirşeyden tam yok..

İnanılmaz bir vurdumduymazlık var ..

Kafa olsaydı bunda tam şu günlerde umut gibi burak gibi iki yeteneksizden formayı kapardı.. taraftarı da arkasına alırdı..

Çok izledim ne eksik diye bakıyorum bu çocukta istek yok kesinlikle..
maç sonu açıklamaları = güvensizlik dediği laflar süre aldıkça gol atmak istiyorum formayı kapma derdi yok yedeklik iyi gelmiş

Uefa sosyal medya hesaplarının admini 100% Türk (veya Galatasaraylı :D)

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Nerenle maç izliyorsun

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öncelikle adam gibi konuşmasını öğren sonra da , Kastamonu maçını bir izle hatta iyi olduğunu düşündüğünüz maçta 2 pozisyondan başka ne kadar efektif olduğuna bak. Elimizdeki bazı futbolcu müsvettelerinden iyi olması iyi futbolcu olduğunu kanıtlamıyor.

Öncelikle adam gibi konuşmasını öğren sonra da , Kastamonu maçını bir izle hatta iyi olduğunu düşündüğünüz maçta 2 pozisyondan başka ne kadar efektif olduğuna bak. Elimizdeki bazı futbolcu müsvettelerinden iyi olması iyi futbolcu olduğunu kanıtlamıyor.
Senin için ne peki iyi her dakika efektif olan mı
O zaman sana göre podolski de bomboş biri
Adam girdikten sonra gol ve pozisyonlar bulduk aynı trabzonspor maçı gibi
Bir daha fos gibi kelimeler kullanma hoşlanmadım yorumundan

Senin için ne peki iyi her dakika efektif olan mı
O zaman sana göre podolski de bomboş biri
Adam girdikten sonra gol ve pozisyonlar bulduk aynı trabzonspor maçı gibi
Bir daha fos gibi kelimeler kullanma hoşlanmadım yorumundan

Emredersin bilader!!!Sana mı soracağım lan hangi kelimeleri kullanacağımı !!! Kaldı ki bir Sürü kişi çöp yazmış birşey dememişsin bence çöp değil ama yeterince çalışmıyor bı yüzden fos dedim.

Emredersin bilader!!!Sana mı soracağım lan hangi kelimeleri kullanacağımı !!! Kaldı ki bir Sürü kişi çöp yazmış birşey dememişsin bence çöp değil ama yeterince çalışmıyor bı yüzden fos dedim.
Senin tipini beğenmedim
Bundan sonra yorum yaparken bana soracaksın ☺

Geri
Üst Alt