Sinan Gümüş

Sinan Gümüş: "İlk yarı çok iyiydik. Topu kendi aramızda tutma istedik ve başardık. İkinci yarı skoru korumak isterken 2-1 oldu."
Sinan Gümüş: "Son zamanlarda daha çok süre alıyorum, fiziksel açıdan da daha iyi gelişiyorum. Bu hafta 3 maç yaptım biraz yorgunum."

forvet oynamalı...hala beklediğim gibi değil.

Buda Podolski gibi geliyor onemli anlarda asistini golunu atiyor sonrasi yok.Biraz bosa kacmasi lazim top istemesi lazim.Beki gordugun an bos alana kacmasi lazim.İkinci yari sabriye verdikten sonra kosmadi geriye gitti.Gelistirmesi lazim kendini.

Ben de çok şey bekliyorum. Başlık da açmıştım kendisi hakkında. Ama hala yeterli değil. Çok daha gelişebilirdi bizde geçirdiği sürede. Bu adama özel hoca versinler.

Gecen sene cok daha fazla kullanmaliydik kendisini. Tam A2 de ucuyorken A takima kazandirilmaliydi, 1 senesi orada cöpe gitti benim gözümde. Simdi daha ileride olabilirdi seviye olarak.

oyun stili podolskinin gençliğine benziyor şutları o seviyede olmasada formayı aldı artık daima 18 de bulunacaktır geçen sezon oynamaya başlamalıydı hamza üçkağıtçıyı eyyam yapmasaydı

Gördükçe Hamza denen çapsızı anıyorum. Çok iyiydi, umarım devamı gelir.

2 hafta sonra iki gol kacirir burak yalayicilar isliklar. Hocada cikar elestirir daha da forma yuzu goremez

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senin Almancadan bozuk Türkçeni severim aslanım :hat:

Oyun içi devamlılık konusunda sıkıntısı var. Nefesi yetmiyor resmen ikinci yarı saha da.

Doğal olarak bir kondisyon düşüklüğü var.

Bu maç attığı gol ile bana biraz Arda'nın dürterek önüne düşürüp çaprazdan gollerini hatırlattı kerata.

Açıkçası kendisinden umudum kalmamıştı ama şu golü atması bile bir ışıktır kendisi adına.

Şut performansının yanına mutlaka devamlılık ve oyun içi aktiviteleri de eklemesi lazım.

adamsin adam , her mac 60 dakika oynatilip gecen sezonki a2 performansini yakalicak aslan parcasi

Performansı artmalı, gollerden sonra top bile pek almadı.

Kondisyon sıkıntısı var. İkinci yarı hiç varlık gösteremedi.

Sent from my iPad using Tapatalk

Bir pozisyonda pası attı bindirmesi lagzim resmen şişti gidemedi kondisyonu kötü inşAllah daha ıyi olacak.

Podolskinin aynisi iste geliyor onemli anlarda golunu asistini yapiyor sonrasi yok.Bunu asmasi lazim.Podolski artik yaslandi Sinan genc.

Geri
Üst Alt