Sinan Gümüş

Fazla bir beklentim yok. Oyun içinde fazla gözükmüyor. Güzel gol attı ama dediğim gibi oyun içinde daha fazla gözükmesi lazım. Top tekniği, kontrolü ve hızlanması iyi ama eksik özellikleri de çok yani.

Burak, Yasin, Umut'un oynadığı takımda oynaması gerekiyordu zaten.Skor yapması hem özgüveni hem de istatistik severleri susturması açısından önemli.

Kadroda ümit beslenecek yegane genç oyuncu olarak gördüğümden avatar resmi seçmiştim, uzun zaman oldu...İzlediğim maçlarda henüz beklentilerimi karşılayabilmiş değil, devamlılık ve konsantrasyon konularındaki sıkıntısı devam ediyor...

Takımı takip eden muhabirlerin ifadesine göre çalışmayı pek sevmiyormuş. Dilerim doğru değildir, yahut kendine çeki düzen verir; yoksa yazık eder kendine...

Geldiği ilk günden beridir Sinan'ı destekliyorum ve son maçlarda bir çıkış var.Sadece oyun içinde biraz kopmalar oluyor.Onu da inşallah halleder.Umut,Burak gibi yeteneksizlere sabredeceğimize Sinan gibi genç,gelecek vaat eden bir futbolcuya sabrederim daha iyi.

Özgüven ve devamlılık lazım. Bu maç gol atması özgüven açısından iyi, hoca da biraz desteklerse iyi birşeyler olabilir.

Umarım böyle devam eder üstüne koyarak.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

son 1 haftada 3.maçına çıktı kondisyon bariz öldü 2.yarıda bundandır diye temenni ediyorum

Güzel güzel demek ki Denizli beğeniyor Sinanı.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

:asd22:

CY7EDGrWYAA1icO.png

Ulan beğeniyorum oyun tarzını stilini falan ama oyun içinde kaybolma kardeşim. 1 gol 1 asistle başladığın maçta silik kalma daha fazla sorumluluk al...

Gerçi onu da anlıyorum adamın aldığı eğitim basit futbol üzerine al ver herkes katkı yapsın takıma mantığı ama bur da verdiğin adamlar sana topu geri vermez hatta senin sivrilmeni bile istemeyenler olabilir. O yüzden daha fazla sorumluluk al genç kardeşim bunu yapacak yetenek var sende...

iki golde de imzasi var yine
attigi her gol yaptigi her asist hamza ve arkadaslarina girsin

2. goldeki top sinanin assisti diye mi sayiliyor

Geri
Üst Alt