Sinan Gümüş

aynı karikatürden ben 3 gün uzaklaştırma yedim yasin :hat:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben hala kanat degil de daha cok forvet olarak düsünülmesinden yanayim.

Yine aynı şeyi yapmayalım. Işık veren bir gencin omuzlarındaki yükü artırmamak gerekir. Beklentileri fazla yükseltirsek hayal kırıklığı yaşadığımızda tepkimiz de o kadar büyük oluyor. Bizi taşıyacak, yıldız olacak demek üzerinde baskı oluşturmaktan başka bir işe yaramaz. Bırakalım gelişsin.

yahu gorende sinani ronaldo falan zannedecek. tek iyi yaptigi sey toplara isabetli vurmasi. ciliz bi adamin teki. hafif omuzla surekli yere dusuyor selcuk inan gibi. Kotu tarafi bide kronik sakat olmasi. iki hafta sonra yine bi capraz bagi falan kopar. attigi gollerin hepsi belese cizgide zaten gole giden topu iceri depmesi. ben olsam umut bulut'u oynatirdim. hic olmazsa sinandan daha teknik.
Neslinmi tukeniyo ? Menopozami girdin sorun nedir arkadasim yaz belki yardimci olur arkadaslar uzuldum adina gecmis olsun

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Çocuk Çok büyük Futbolcu olacak.

Yerli Robben desek abartı olmaz bence. Ayrıca mevki olarakda çok yönlü Aslan parçası.

Takımda sağ açık Bale varya ondan beğenmeyen değişikler vardır Sinan'ı.. Fatih Hoca oynasın şampiyonada Yasin'le iki maç oynamayacak Töre ile falan.. Hadi aslanım Sinan daha da iyi ol

Umut Bulut'tan ne fazlasi var? Sutlarinin isabeti disinda Bulut'tan fazlasini goremiyorum. Oyunu iyi okuyamiyor. Agir hantal gibi bi oyuncu. takimi ataga kalkarken yavaslatiyor. Orta saha ve defansa yardimi sifir. pas alisverislerinde yok. acikcasi umut oynasa daha faydasi oluyor takima. onumuzdeki sezon bir iki mac iyi oynarsa 2-3 milyon'a anadolu kuluplerine aninda kakalamak lazim.

Eşek gibi anirmaya devam et Ersin.

Dikkat ederseniz sinanin sakatlandigi donemde takimda bir toparlanma oldu. Ne zaman sinan geri dondu, yine vasat futbol oynamaya basladik. sinanin neagtif futbolu sneijderide olumsuz etkiliyor. nerde duracagini, nerelere kosu yapacagini da bilmiyor. sneijder ve selcuk inan en az bes kere onu kaleciyle karsi karsiya birakacak pasi atabilecekken sinan kosu yapmadigi icin pasi atamadilar. bugun 3 gol atti ama takimin atacagi en az bes muhtemel golude beceriksizliginden yedi. sinan bugun kadroda olmasaydi mac en az 9-0 biterdi. millet yeni bir isme o kadar cok susamiski sinan simdi ronaldo tadi veriyor. ne yapti abi bu adam bugunki hattrick disinda? koca bir sifir. yazik..

Dikkat ederseniz sinanin sakatlandigi donemde takimda bir toparlanma oldu. Ne zaman sinan geri dondu, yine vasat futbol oynamaya basladik. sinanin neagtif futbolu sneijderide olumsuz etkiliyor. nerde duracagini, nerelere kosu yapacagini da bilmiyor. sneijder ve selcuk inan en az bes kere onu kaleciyle karsi karsiya birakacak pasi atabilecekken sinan kosu yapmadigi icin pasi atamadilar. bugun 3 gol atti ama takimin atacagi en az bes muhtemel golude beceriksizliginden yedi. sinan bugun kadroda olmasaydi mac en az 9-0 biterdi. millet yeni bir isme o kadar cok susamiski sinan simdi ronaldo tadi veriyor. ne yapti abi bu adam bugunki hattrick disinda? koca bir sifir. yazik..

Senin burda yaptığın milleti kışkırtmak sana küfür etsinlerki millette ceza yesin ama merak etme yazıya dökülmesede çoook güzel kulakların çınlıyodur

5 milyon euro ve % 50 opsiyon ile marsilyaya satalım

İyi bir yaz kampıyla bomba gibi olur seneye. Brumanında döneceğini varsayarsak kanatlarımız iyi durumda. Belki 1 tane scout transferi olabilir.

Yalniz söyle birsey var.

Sinan bu sezon 2 tane hatrick yapti. Biri kupada digeri ise bugün. En son hangi oyuncumuz bir sezonda 2 tane hatrick yapma becerisi gösterdi, yanilmiyorsam en son Milan Baros REIS yapmisti 20 gol ile gol krali oldugu sezonda.

Son zamanlarda benim hatirladigim Sneijderin Bursa maci var veya Burak'in Cluj maci son senelerde. Unuttugum var mi baska hatrick yapan bir adami? :D

kral daha geçen yıl kupa finalinde Bursa'ya hattrick yaptı :asd: ondan önce yine kupada Bursaya karşı 5-2 biten maçta yapmıştı

Son düzenleme:
Bruma olupta bir hattrick yapsaydı bu akşam hemen başlardiniz 45 milyon euro bonservis karşılığında serbest kalma maddesi konmalı filan.

Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge

Geri
Üst Alt