Sinan Gümüş

Devre arasinda acilen oynayabilecegi kaliteli liglerden bir takima kiralik verilmeli.Hala gec kalinmis sayilmaz yarim sezon ust duzey lig tecrubesi yasasin dondugunde hala olmuyorsa bundan sonraki duragi Kayseri,Akhisar falandır

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Potansiyel var hala.Arada sırada gösteriyordu kıramadı zincirini bu sene bir türlü.Bi anda çok süratlenebiliyor.

Bruma gibi Avrupa'da banko oynayabileceği bir takıma kiralık göndermek lazım.

Bu herif bizde kaldığı sürece bir cacık olmaz. Bruma gibi kiralanmalı.

Formaya kusmuste çalışmayı bırakmış havasında.
Koşu ve hızında problem yokta son vuruşlar bu kadar kötü değildi sanki.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Formaya kusmuste çalışmayı bırakmış havasında.
Koşu ve hızında problem yokta son vuruşlar bu kadar kötü değildi sanki.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer Galatasaray gibi oyunculara çok fazla müsamaha gösteren bir takımda olmasa çoktan yok olmuştu

Yazık gerçekten çünkü yeteneği var

Bu ateş üfleyerek sönmez

bencede acil kiraya verilmeli yoksa iyice çöküşe geçecek yazık çok yetenekli bir oyuncu sürekli ilk 11 de oynayacak bir takıma gönderilmeli kendisine olan güveni kaybetmiş

Bruma gibi olamaz onu geçelim sinanda bi eksik var çözemiyorum mental olabilir ama çabuk düşüyo oyundan ilk 11 oynadığı maçlarda bunu gördüm koşmayı sevmiyo gibi bunun şımarmakla alakası yok birazcık böyle oyun tarzı ve Galatasaray Prestir .. bunu da yapmıyo sinan yapmazsa da olmaz bu iş

Atanamamis Yasin kivamina gelmis.

Oldum diyerek küçük dağları ben yarattım havasına girersen böyle olur.

Bizim ülke de 5 maç iyi oynayın yıldız Namzetini hemen verirler dün Sinan bugün de bu sene iyi gidiyor diye Bruma.

En büyük kötülügu biz yapıyoruz bu adamlara.

Her ne kadar sans haketsede eger 7-8 teklif varsa satilabilir yoksada kesinlike oynatma sarti ile kiralanmali

Sent from my iPhone using Tapatalk

olmaz bundan ,geçen sene atağa kalkmış idi, işte o atağı sürdürmeli idi lakin bu kardeş göbeklenmeye başlamış , olmaz ...

Teeşekkür edip yollanmalı. Sanki sadece kendisi oynuyor gibi bir havası var.
Bomboş kaç pozisyonu harcadı oas verse zaten gol olacak pozisyonlar.
Top rakipteyken pres ile zaten alakası yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sinan acilen bizim evlat tayfasından ayrılmalı.Birde adamı geçen sene biz çok şişirdik.Bu sezon bildiğin adam ben oldum havasına girmiş dökülüyor farkında değil.

Geri
Üst Alt