Sinan Gümüş

Bende bu sezon hiç beğenmiyorum da hemen yok etmem yaşından dolayı.

Eksiği oyun görüşü ve mentalitesi. Savunma anlamında eksikleri olsada ilk ikisinden seviyesi baya can alıcı noktaları temsil ediyor. Kiralık vermek de kolay olmaz bunu. Verirsin de Türkiye liginde başka birinci lig takımların alacağını düşünmüyorum maalesef.

Yaziklar olacak biri varsa bence sinan degil su 15 senelik surecteki yonetimler ve sportif direktorler.

Kardesim kimi yildiz yaptin sen. He Arda? Manisada ersun yanal sansi bulamasaydi psylamayi yapamayacakti. Yoneticin daha tanimiyordu adami.
Bruma ? Adamin en buyuk sansi ispanya macerasi oldu 2 sene bizde bir arpa ilerleyemezken (sakatligi gecelim, birde tribunde tecrubelenmesini isteyen malarda vardi gerci) 1 senede dogru durust mac bile oynamadan gelisime basladi.
Burda ligin ve takimlarin onemi konusuna geliyoruz.

Arda gobeklenip unutulacak seviyeye gelmisti bizde, ispanya macerasi yine adami nerelere getirdi.

O sebeple yillardir derim bizim ligdeki adamlar ispanya ligine daha uygun bakambular, nihatlar, ardalar hep tesaduf olamaz degil mi.

Ispanyanin yuzune bakmayacagin takimi da olsa gondereceksin. Su kadro yapilanmasinda sinanin oynayamayacagini cogu kisi belirtti. Oynayamaz abi bruma varken direkt ikinci planda adam. Yasinle yarissin e sonuca kim giderse o oynar. Forveti kesemezsin podolski/eren var.

Bekleyecek.

Niye beklesin. Az kafasi calisan yonetici varsa bu cocugu devre arasi ispanyaya 1 senelik gonderir. Gelisime acik oyuncu is menajerinde bitiyor her turlu bulursun takim.
Bizde bir arpa olmaz. Hic kimseden olmaz sadece somururuz. Avrupali bizim oyuncumuza yon gosterir biz oynatir duruma bakariz.

2 sene sonraki emreyi gorun siz asil. Hayvani birsey olup gelecek.

Yani ne yapiyoruz. 24 yas alti oyuncularimizi ispanyaya surgune gonderiyoruz.

Son düzenleme:
Çocuğun güvenini kırdık yeniden toparlamalı sürekli oynatmamız gerek.İş yapıp oyuna hareket kazandırdı.

Yasin bunun yerine oynuyor, Sabri Linnes'in yerine oynuyor.

Agir adaletsizlik var bu iste.

Sinan biraz futbol akli olsa aslinda Yasinden falan cok daha iyi topcu

Biraz olsa da toparlamış kafasını sanırım.

kendini devamli yere atma, az ayakta kal delikanli ol bu halin nedir, devamli kari gibi yere atiyorsun kendini.

bunun iplerini bir tutabilirsek acayip iyi bir oyuncu olacak. Daginik ve cok egoist.

Sinan yabana atilacak bir oyuncu degil. Hizli, atletik, driblinleri olan ve direk kaleye oynayan, gol tehlikesi olan bir oyuncu. Sinan gibi oyuncular, genel olarak gole uzak olurlar, bu ciddi bir artisi... Biliyor gole nasil gidecegini. Sinan´in sikintisi ise, duygusal olmasi. Hoca ona destek olmali.

Şu koşullarda sağ kanadımız Sinan&Linnes olmalı kesinlikle

Oyuna hareketlilik getirdi, begendim. Gelecek hafta da oynasin.

Şımardığını falan düşünmüyorum.Sinan duygusal futbolcu.Sezona formsuz başladı, üstüne yedeğe çekilince iyice düşüşe geçti.Kupa maçında kendini göstermeye çalışırken saçmaladı zaten.

Geri
Üst Alt