Sinan Gümüş

2017 model Aydın Yılmaz. Aynı gamsız ve kedersiz yüz ifadeleri, iddiası olmayan maçlarda parlaması, küçük maçlarda 'lan acaba' dedirtmesi.

Ulan ben senin yerinde olsam 34 hafta önümde , bu kadar rezil kepaze G.Saray var , forma rekabeti yok .. Irgat gibi çalışır o formayı alırdım.
Ama sen ne yaptın kardeş ? Sen alemlere aktın , sen formayı kapmak için hiçbir şey yapmadın. Tıpkı geçen senenin son dönemleri gibi iki , üç maç yalandan top oynadın.

İnşallah bir daha sen ve senin gibilere , o yasin denen adama, sabriye ve bunların türevlerine o Galatasaray forması giymek nasip olmaz.

Bu adam öncedende böyleydi önceki sezonlarda oynadığı maçları hatırlayın. Adamda hırs yok bence sorunu orda.

Eğer olurda bir hata yapıp 3 büyüklerden birine gelirse bir daha konuşalım renktaş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cengiz Ünder'de 3 büyüğe gitmeyecek bir parıltı görüyorum. Enes Ünal vari , kaçıp kurtaracak bence kendini.

2017 model Aydın Yılmaz. Aynı gamsız ve kedersiz yüz ifadeleri, iddiası olmayan maçlarda parlaması, küçük maçlarda 'lan acaba' dedirtmesi.

Aydın sakatlık ve gamsızlığından yenildi. Ama takım oyuncusuydu böyle triplere girdiğini hatırlamıyorum mesela

Kızmak ve asıp kesip, göndermek yerine sorununun ne olduğu öğrenilip çözüm bulunmalı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sorun şu, maç kondisyonu başka derler ya, adam kaç maçtır oynuyor kondisyon bir gıdım ilerlemedi, elli beş atmış gibi dili dışarda. Ayakta kalamayacak hale geldikten sonra yeteneği ne işe yarayacak. Kendisine bakmayan, iki iyi maç sonrası uçan bir oyuncu

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Maclik performansa gore yorum yapiyor her zamanki gibi gsc.allah askina 3 senedir bizde bu adam ne faydasini gorduk? Her sezon son 3 4 mac iyi oynuyor herkes ilk 11 yaziyor sonra husran.boyle ne verecegi mechul adamlarla yola cikilmaz..keko bi de ustune trip atiyor ya saka gibi gercekten.kac senedir kazandigi paralar az geldi yeni sozlesme istiyor apacik.podolski de bruma da gidiyor sene sonu hangi biri bunun tribini yapti?

Sinan kanat degil 2. forvettir, eger takimda kalirsa boyle degerlendirilmesi en iyisi olacaktir.

23 yasinda ve potansiyeli olan bir futbolcu mutlaka sozlesme yenilenmeli.

Bu cocuğu kazanmamızo isterim ama zor görünüyor maalesef, seneye böyle kaprislere gireceği de şimdiden belli, böyle kaprisli topçular her zaman sorun cıkarır, takımdaki kanat oyuncularının hepsini şutlasak yeri var, brumayı ayrı yere koyuyorum o zaten gitmek istediği için

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burak Yılmaz beşiktaşa gittiği sezon sağ kanat oynuyordu daha sonra trabzonspor da tam forvet oynamaya başladı ve inanılmaz bir patlama yaptı. Sinan Gümüş içinde aynısı geçerli arkaya koşuları iyi kafa topunda fena değil yaşı da bu değişime uygun bence sinan bir an önce forvet oynamalı hatta santrafor olarak gomisle beraber yan yana oynasa 3-5-2 de en az 15-16 gol rahatlıkla atabilir. Açıkçası son vuruşta çok iyi ve doğru yerde durabiliyor bence artık zamanı geldi :oley:

Son düzenleme:
En fazla kiralik verilmeli. Benfica istiyorsa bunlar Taliscaya ne bomservis koyduysa bizde aynisini koymaliyiz

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

sinan_gumus_261.jpg

InsAllah gelecek sezon hakettigi degeri hoca tarafindan bulur

Fatih hoca da seni Milli Takima cagirmamasi onun ayibi, ligde golu olmayan volkan sen'i, emre akbaba'yi deniz turuc'u cagiriyor ama son haftalarda formda olan sinan'i cagirmiyor

Lig boyunca düzenli oynasa üstünde durulsa

Podolski ve erenin attığı golün toplamını atardı.

Bu cocuk Senol Hoca´nin elinde olsa, Burak Yilmaz vari bir patlama yapar. Biraz daha kisa, ama daha teknik bir Burak.

Bir full maci 75 dakikadan degerlendirirsek, 8 macta 7 tane golü var. Bir Kanat oyuncuyu icin olaganüstü iyi bir oran. Bala goller de degil, bitiriciligi olan bir oyuncu. Bruma´da eksik olan, direk kaleye gidip bitirme özelligi cok yüksek.

Geri
Üst Alt