Sinan Gümüş

Tipik bir santrafor olarak çok rahat oynatılır. Milan Baros'un gençliğine benzettim son 2 maçta. Çalışıp üzerine koyarsa ve Sneijder ile uyumlu oynarsa iyi bir GS yönetimi ve kadrosuyla efsane işler yapabilir.

Burak Yılmaz'dan daha iyi tekniği ve gol zekası var.

Bu adamı yollamak ağır gerizekalılık olur ama Dursun yönetiminde böyle gerizekalılıklar normal.

Gazozuna maçların, efsane golcüsü. Uludağ reklamlarında oynatılabilir. Azıcık kritik maç olduğunda, maç atmosferi fazla olduğunda ya da rakip maçı ciddiye aldığında ortalıkta görünmüyor. Çapı Galatasaray'ın bankosu olmaya yetmez hiçbir zaman..

Bu cocuk Senol Hoca´nin elinde olsa, Burak Yilmaz vari bir patlama yapar. Biraz daha kisa, ama daha teknik bir Burak.

Bir full maci 75 dakikadan degerlendirirsek, 8 macta 7 tane golü var. Bir Kanat oyuncuyu icin olaganüstü iyi bir oran. Bala goller de degil, bitiriciligi olan bir oyuncu. Bruma´da eksik olan, direk kaleye gidip bitirme özelligi cok yüksek.

Yahu fazla değil birazcık akıllı bir adam yapacağı rotasyonla her oyuncudan gerekli verimi alır. Onların moralini yüksek tutacak şekilde oynatmasını bilir. İşte şenol güneş bunu çok iyi yapıyor. Sinanı öyle güzel kullanırdı ki hiçbir sorunu olmazdı.

Galatasarayın uzun lig maratonunda Sinan gibi bir oyuncuya ihtiyacı vardır. Kesinlikle gönderilmemeli. Evet olumsuz bir takım mental problemleri var. . bunu doğru yönetip bu adamdan verim alacakda teknik adamdır. Ulan adamlar Querasma gibi oyuncuyu adam ettiler ve çokda güzel verim aldılar.O yüzden tudorla işimiz zor.

bizden giden zaten şahlanıyor. emre colak örneği. buda kaza bela giderse yıldızlaşır değerine değer katar. kalırsa eğer yasin gibi cöplüğe doğru ilerler

Zaten mali durumumuz ortada seneye 11 e girmeli. Takım gençleşsin diyoruz. Göndermeye çalışanlar var burda dursun size muhtesem toplar mı getirecek sanıyorsunuz. Potansiyeli var sonuçta. Forvet ve arkasında iyi işler yapabilir.

İyi topçu ve oynarsa yararlı olacağı için muhtemelen gönderilir.

Avrupada 1 sene kiralık oynasa değeri 5 kat artar. La liga veya Hollanda'da. Ama Galatasaray düşmanı hırsız yönetim 3-5 bakmaz Galatasaray'ın geleceğini satar.

Kardeşim bu çocuk ilk 11'de oynuyor ve 1 maç kötü oynasa yedek kalıyor 3 ay..
Aynı şekilde Linnes'te öyle..

10 maç arka arkaya 11 oynasın bak gör nasıl oluyor eleştirilerde saçma ne yapmışmış 3 senede kaç kere forma giydi bu adam..
Oynadığı maçlara oranla en yüksek gol istatistiklerine sahip bu adam..

Bu adam Simeone'nin elinde olsa 40 milyona gömerdi 1-2 sene içinde..
Adam taştan bile golcü yapıyor..

Kardeşim bu çocuk ilk 11'de oynuyor ve 1 maç kötü oynasa yedek kalıyor 3 ay..
Aynı şekilde Linnes'te öyle..

10 maç arka arkaya 11 oynasın bak gör nasıl oluyor eleştirilerde saçma ne yapmışmış 3 senede kaç kere forma giydi bu adam..
Oynadığı maçlara oranla en yüksek gol istatistiklerine sahip bu adam..

Bana göre Emre Çolak'ı da aynı şekilde yedik taraftar olarak. Sanki bütün takım sezon boyun istikrarlı bir performans gösteriyor da bu oyuncular direk ateşe atılıyor.

brumadan bile daha golcü daha yetenekli, brumada hiz var bitek.
ama yönetim taraftar elbirligile bitiriyoruz oyunculari örnegin emre colak.
bakalim sinan ne olacak.

Kardeşim Selçuk , Sabri , Semih çok mu formda hep oynuyor ; onları da geçtim Carole mesela çok mu formda yada Podolski çok mu istikrarlıydı sizce ?

Oynatmayacaksan da kirala ya bunu akıl edemiyor musun ?

Açık konuşalım Emre kiralanıp gelseydi , yine Sinan'da aynı şekilde Muslera , Sneijder , Bruma'nın yanına iki isim daha yazardık kadroya 6 takviye ile zımba gibi takım olurduk ; bunu yapmayı bırak Bruma'dan zarar etmeyi başaran yönetim var.

Gerçekten ilginç.

Tipik bir santrafor olarak çok rahat oynatılır. Milan Baros'un gençliğine benzettim son 2 maçta. Çalışıp üzerine koyarsa ve Sneijder ile uyumlu oynarsa iyi bir GS yönetimi ve kadrosuyla efsane işler yapabilir.

Burak Yılmaz'dan daha iyi tekniği ve gol zekası var.

Bu adamı yollamak ağır gerizekalılık olur ama Dursun yönetiminde böyle gerizekalılıklar normal.

gol zekasından kastın eğer golü koklamaksa katılmıyorum sana. Burak yeteneksiz bir oyuncu olsada golü koklama özelliği gerçekten çok üst düzey bir oyuncu hatta avrupada bile sayılıdır. Zaten Burak'ın bu kadar yeteneksiz olup bu kadar iyi istatistik yapmasının sebebi budur attığı golleri izlersen bunu net bir şekilde görürsün. Golü koklama özelliği avrupadaki en yüksek forvetlerde biri olsada diğer özellikleri PTT 1. lig seviyesinde olduğu için takımın oyun kalitesini aşağı çekiyordu tabi o da ayrı bir konu.

Sinan Gümüş'ün menejeri Ersin Akan: Biz Benfica ile anlaştık.

Benfica: Kulübümüz Sinan Gümüş'le ilgilenmemektedir.

kulübü böyle dünkü bebede ister

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kalmalı.

Ne olacaksa olsun.
5 milyonluk adamı menajeri ibnelik yapıyor diye ucuza mı satacaz.

Geri
Üst Alt