Sinan Gümüş

Bunlar insanları aptal sanıyor herhalde? Geçen sene savaşmayan kim/ler ? Mağlubiyeti beraberliği kanıksayan kim? Üzülmeyen içinde bulunduğu durumdan mahçubiyet gam duymayan kim ?

2 katır yükü para alıyorsan kusura bakma aleni trip atamazsın, sıkıntın olabilir yönetim ile, bunu taraftara yansıtamazsın. Taraftar önce birkaç ıslıklasın sonra bıraksın değil akadaş, bu racon işi herşeyin bedeli olmalı bu bedelin zararı olacaksa bunu taraftar düşünmez yönetim düşünür. Tabiri caizse oyuncular çekinecek gamsızlaşırken.

Aslında kendisine teklif yoksa, camiadan özür dileyip, çok çalışarak bu takma önemli faydalar verebilecek bir oyuncu.

eğer teklif yoksa çaba gösterip kendisini ispat etmek ve kazandığı parayı hak etmek zorunda
yoksa en kötü ihtimal sezon sonunda tekmeyi yer

Menejerini değiştir camiadan özür dile
Bizde affedelim büyüklük bizde kalsın bu hava senide yukarı taşır

sinanın yapması gereken kalacak mı gidecek mi bunun kararını vermek
eğer kalacaksa ve tudordan şans buluyorsa kulaklarını ıslıklara tıkayıp elinden geleni yapmak
futbolunu galatasaray veya bizim için değil, kendi kariyeri ve kendi geleceği için geliştirmeli
bu sene son şansı, değerlendiremezse kendisini bitirmiş olacak
galatasarayda oynamak herkese nasip olmaz

Taraftarın maç sırasında yuhalayıp; tribündeki diğer taraftarların, sahada oynayan oyuncuların, televizyonu başındaki diğer taraftarların motivasyonunu kaybetmesine değer bir oyuncu değil henüz kendisi. Taraftar ise her top ayağına geldiğinde yuhalayıp sanki o değerde bir oyuncuymuş hissi vermemeli kendisine. Çıkıp adam gibi oynamalı aldığı paranın hakkını vermeli ötesi yok.

Daha hiç bi halt olmadan kendini büyük görürsen böyle ortada kalırsın birazcık karakteri olsaydı şu kaliteli kadroda kendini gösterebilirdi ama yaptıklarından sonra bi daha bu formayı giymemesi lazım.

Sinan icin en iyi formul - - -> ispanyada oynayabilecek bi takima kiralansin.

Adam gitmek istiyor ona bile laf ediyorsunuz, kulübe kazık çakıp gitmek istemeyenlere de laf ediyorsunuz. Ya benim gördüğüm bu çocuk takımda forma şansı bulabileceğine inanmıyor o sebeple kalmak istemiyor. Bu da normal.. Ama bence yetenekli adam üzerine gidilirse faydalı olur..

Manyak mıdır nedir? Göndereceksin pafa aklı başına gelsin. Gerçi yine gelmez

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Verin sunu Leganese/Levanteye Emre abisi gibi top oynamaya orensin.

Bunun hiç gidecek gibi bir hali yok.Top oyna ensendeyiz.

DIfuxriW4AAFLQo.jpg

Kalacağı çok belli,kanat-forvet olarak kupada ligde yedekten falan iş yapar artık

Benfica 5 milyon vermişti ne oldu o iş:D:D

500bin etmeyecek oyuncu tepemize çıktı.Adam gibi yönetim olsa burnunu sürterdi bu dingilin

Geri
Üst Alt