Sinan Gümüş

Biraz oynamaya gayretı olsa acıklama yapar taraftardan falan özür dilerdı

Çalışıp çabalasa rodrigues'ten formayı kapar. Oynamasınıda isterim. Ama o isteği göremiyorum kendisinde ne yazıkki

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karakter, çalışma arzusu, hırs gibi önemli noktalarda sınıfta kalmış 23 yasında olan bir oyuncu.

17`lik yetenek Recep Gül varken neden tüm şanslarını mahveden Sınana şans verilsin?

fotograf_d0500c5bd08e66482575097bc7737a8f06eb0d7b.jpg

Gecen sezon 600 dakika oynayip, 7 gol 2 asist yapti o les takimda. bu sezon oynasa, 100 gol, 100 assist yapardi bu yeni müthis takimda. Artik arkasinda fernando ve ndiaye var cünkü, önceden selcuk, dejong vardi. Keske sans verilseydi.

Özür dileyerek her şeye yeniden başlamalı , sonra zaten transfer yapacaksa yapar ama böyle durarak olmaz.

Bu kadar aptallığı ile kendine nankörlük eden başka biri varmıdır acaba. Yaptıklarının kesinlikle affetmezdim, mecburi kupada falan oynatıp biraz parlatıp satardım.

Son düzenleme:
Gecen sezon 600 dakika oynayip, 7 gol 2 asist yapti o les takimda. bu sezon oynasa, 100 gol, 100 assist yapardi bu yeni müthis takimda. Artik arkasinda fernando ve ndiaye var cünkü, önceden selcuk, dejong vardi. Keske sans verilseydi.
:).

Özür dileyipte bundan böyle varını yoğunu ortaya koyacağına söz verse ben yine desteklerim. Yapmıştır bi hata ama böyle sus pus olup küsmekle kendi kaybeder taraftar çapında

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Feghouli nin hazır olmadığı dönemde bile yeterli şans bulamadı,bulduğu kısa sürelerde ise taraftardan tepki aldı ve etkili olamadı.Bu saatten sonra kendisi için uygun bir bonservis bedeli teklifinden başka bir şey beklenemez bence.

Bu, Yasin ve Eren takımda yerleri yok. Sonradan oyuna girdikleri maçlarda bomboş kontra atakların içine ettiler. Normal maç akışında rezil olurlar.

Geçen sezonun sonlarında kendisi Tudor'un gözünde Garry'nin önünde gelen bir adamdı. Ki son haftalarda kanatta Bruma-Sinan oynarken Garry kulübedeydi. Aptallık yaptı Sinan, hayatının hatasını yaptı belki de yazın yaptıklarıyla. Kendi kendine taraftarın en sevdigi adamlardan birisiyken - ki cok süre almamasına rağmen başarmıştı bunu - kısa zamanda varlığı ıslıklama sebebi bir adam haline dönüştürdü kendisini. Attığı gollere kasten sevinmemezlik yapmasaydı, yaz boyunca gitmek istiyorum ben diye ağlamasaydı şu an belki de kendisini izliyorduk sol açıkta. Tüm taraftarlarda kendisini Garry'e tercih ederdi o dönem itibariyle. Bu saatten sonra artık bu ilişkinin kurtarılabileceğini sanmıyorum. 2019'da bitiyordu sanırım sözleşmesi, bu sezon bir sekilde kupada veya fırsat bulduğu zamanlarda kendisini biraz olsun gösterebilse bari.

Özür dilese de umurumda değil artık. Bu saatten sonra gelecek özrün de kıymeti yok! Adam resmen sabrımızı zorlamak için yaşıyor. Ne verdin ki ne istiyorsun? Olmadan oldum sanan zavallı. Allah muhafaza bir de takımı sırtlasaydı hepimizin oturma organından hak talep ederdi bu cahil. Yallah!

Geri
Üst Alt