Sinan Gümüş

Gerçekten sahada çok iyi çalışan doğru oynayan bir Galatasaray var Terim geldiğinden beri

Ama gözüme çarpan 1 topçu var Sinan

Yav bir adam sahada hiç mi çalışmaz hiç mi zorlamaz kensini

Bu kadar hücüm becerisi olan birisinin kendi kendini harcaması benim çok zoruma gidiyor

Sene sonuna kadar Terim senin son şansın yoksa sende yolcusun sene sonunda ...

Donk'un uzun pasında bomboş bir şekilde kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonun izahı yok. Orada her şeyi yapabilirsin. Aşırtma gol atabilirsin, kaleciyi çalımlayıp golü bulabilirsin olmadı kırmızı penaltı olur zaten. En kötü tercih neyse onu yaptı. Yok öz güven eksikliği falan filan geçiniz. Maç 4-0 olur 5-0 olur o zaman belki laubali bir şekilde bu tarz goller kaçırma lüksün olabilir lakin burada yoktu. Bu maç 3-1 değil de 2-2 bitseydi o zaman burada edilecek küfürleri az çok tahmin edebiliyorum. Maç kazanıldı diye bunu göz ardı edemem. Umarım Fatih hoca ile beraber çıkışa geçer lakin bu herife hiç güvenmiyorum.

leş herif sezon sonu anadolu takımının birine gider artık.

çok kolay pozisyona da giriyor.Golcu sansı da var burak yılmaz gıbı.biraz sakin olup son vuruş çalışsa ıyı yerlere gelecek aslında.

4 e 2 yakalamışsın rakip top tüfek geliyor herhalde pozisyona girecek yav bunun için girdi oyuna zaten boş kaleye atamayan adam 100 tane girse faydası ne? Atacak arkadaş belkide şampiyonluk gidecekti bugün..

bundan bi pok olmaz.+2 averajdan olduk bu gevsek yüzünden.kalan 16 maçta tek gol dahi atamaz bu

hemen kesip atmayin fatih terimin mac sonrasi dedigi gibi o pozisyonlara girmesi önemli.
ve gollerinide atacak.

kötülemek zorundayız,belki işe yarar

Kamilin teki neden hala formamızı giyiyor merak konusu açıkçası.

o 2 gol firsati degerlendirseydi maçi çoktan kazanmiştik

ama o kadar kötü degildi

kendisini geliştirir inş

Pozisyona girmesi önemli tabi ama 3 4 tane net pozisyona giriyorsan birisini atacaksın arkadaş. Sonra küsüyor beni oynatmıyorlar diye.

Bu kafayla giderse sonu Batuhan Karadeniz olur. İyi topçu ama kafa sıkıntı.

Kac senedir bu takımda adam olacak çocuk kendini belli ederdi.Dünkü maçı kaybetseydik fatih terim dahil herkes tek sućlu bu angutu gösterecekti.Kimse kendini kandırmasın galatasarayın topçusu değil verilen kaçıncı şans ve hala yerinde sayıyor.

2012 Aydın Yılmaz = 2018 Sinan Gümüş. Saygıdeğer hocamız Sinan'dan da katkı alacaktır şüphesiz. Dün kaçırdığı gollerin telafisini ilerleyen haftalarda, kritik bir deplasmanda telafi edeceğini umuyorum. Ummadık taş, baş yarar.

Golcüde kendine güven çok önemli sinan da bu henüz oluşmadı ufak tefek maçlar dışında. Dönem dönem hakan şükür saç baş bırakmıyordu bizde. Düşünün tr tarihinin en önemli golcüsü bunları yapıyor. Sinan güven kazandıkça atabilir bu golleri. Ama tabi ki o ışığı vermiyor bize an itibariyle.

Koşularını beğeniyorum. Son vuruşları da eskiden iyidi aslında ama özgüven sorunu var gibi.

Son düzenleme:
Golcüde kendine güven çok önemli sinan da bu henüz oluşmadı ufak tefek maçlar dışında. Dönem dönem hakan şükür saç baş bırakmıyordu bizde. Düşünün tr tarihinin en önemli golcüsü bunları yapıyor. Sinan güven kazandıkça atabilir bu golleri. Ama tabi ki o ışığı vermiyor bize an itibariyle.
Cigerim ben bu arkadas yüzünden dün gittim geldim, o an beyaz bir isik gördüm o olabilir mi acaba aranan isik?

Geri
Üst Alt