Sinan Gümüş

Hiçbir zaman anlamadım bu adamdan beklentiniz nedir? Öyle ahım şahım hiç oynamadı izlediğim maçlarda.

Kötü değildi bence,şansızlık oldu biraz.İlerleyen maçlarda kritik işler yapabilir.

Kendine özgüveni neredeyse sifir.

Dün kacirdigi goller sonrasi neredeyse aglayacakti.

Forvet almalıyız Sinan ve ne kadar azimli olsada Erene güvenilmez

Golü kaçırmasına takılmıyorum ben, Eren'e pas verip boş kaleye gol atmasını sağlayacaktı asıl takıldığım konu o. Bencilliğini üzerinden atması lazım.

Aydın'dan bile verim alan Fatih hocam Sinan'ı da pişirecektir inşallah

bi sinan bi koray umudum hep var ikisindende herzaman. adam edip milli takıma bi yollayabilsek yabancı kontenjanı mevzusunda kafamız biraz rahatlar ilerisi için

Dün defans arkasına koşu atması ve top kontrolü muazzamdı normalde özgüveni yerinde olsa rahatlıkla gol yapabilecek bir futbolcu ama olmadı sonra ki pozisyonda da inanılmaz bir verkaç yaptı ve karşı karşıya kaldı gene özgüven eksikliğinden doğruyu yapamadı. Dün ilk adımı attı diyebiliriz özgüven kazandıkça Sinan'dan ciddi bir katkı alma imkanımız var hatta bambaşka bir Sinan görme imkanımız da çok yüksek gibi görünüyor

Sinan 'ı uzun zaman sonra ilk defa böyle istekli gördüm

Hücumda yer değiştiriyor sürekli pas istiyor

Sürekli oyunun içinde olmasa bile zaman zaman olumlu işler yapıyor

Aferin böyle devam Sinan. Senin kıpırdanman bize büyük katkı sağlar. Haydi be oğlum.

kesinlikle yasinin önünde şu an.keske yasin ve belhanda kendisine eşlik edebilseydi oyunda.sinan demek gol demek,gol pozisyonu demek.

Bunu hiç sevmiyorum ki, ilk zamanlarda çok destek veriyordum. Arada böyle parlar gider işte bir yerlere kadar.

ilk defa sinir stres katsayısı yüksek bir müsabakada etkili oynadı.

Sansli cocuk. Cogu kisinin hayali olan formayi giyip birde trilyonlar kazaniyor.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Topu sürüp köşeye sert şut çıkarabilen Ender futbolcularımızdan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt