Sinan Gümüş

Yollayin su gamsiz karaktersizi.sonradan girmis kicini kaldirmaktan aciz

Yürümek nedir maçta hıyar herif,45 dakika koşaçak takati bile yok

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim forum insanı gerçekten iyi niyetli yoksa şu adama hala olur gözüyle bakmak çok saçma

Sonradan giren eren sinan yasin ücüde birsey yapamadi en nefret ettim konu maca yeni girmisin kosmuyorsun ayip denen birsey var

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

ya bir tane önemli maca damga vur

Anlayın ve kabullenin artık; bundan bu takıma hayır gelmez, nokta...

Tam orta sıra İsviçre takımı oyuncusu, s.ksen olmaz ötesi...

Oynamiyorum diye ağlıyorsun trip atıyorsun ama şans verincede dökülüyorsun...
Sene sonu kesin yollamak lazım...

Bir kere de bir işe yara Allahın poser'ı. İşin gücün hava, poz kesmek.

Sinan ne zaman parlasa şans verildi ve tüm bu şansları kötü kullandı.. Çoğumuz hafta sonu yasinin -belhandanın yerine sinan oynasın diye bakıyoruz ama bu senaryoyu çok gördük..2 maç sonra ıslıklanıyor.. Umarım bu sefer bizleri yanıltır ama benim pek umudum yok yeteneğine resmen yazık ediyor

şubat başı yazdım siz hala 2 sene öncede kaldınız ben çoktan kestim bu adamdan umudu... aynı kısır döngüyü yaşayıp duruyoruz artık kesin umudunuz şu kupa prensinden.. ben daha maç içinde oyundan bu kadar kopan bir adam görmedim..yeteneğine lafım yok ama menatl olarak eksilerde olduğu sürece bir bok olmaz bundan..

aydın yılmaz bile katkı veriyodu sonradan oyuna girdiğinde 2012de 2013te,bundan bi halt olmaz

Sinan 3-0lık maçlarda 4.yü atmak için oyuna sokulur tek vasfı budur. Geçen hafta 2. yarının başında girmesi gerekiyordu bu hafta ise girmemesi. Terim yaşlandı galiba kafası berrak değil.

bundan bi halt olmayacağı belli umarım düzgün bir paraya okutabiliriz

Geri
Üst Alt